مرکز تماس 02122038837 | 02122038935 | 02122038481 | 02122038131

ایمیل info@letsmigrate.org

مشاوره اولیه رایگان

اطلاعات بیشتر

خدمات بصورت کاملا تضمینی

اطلاعات بیشتر

انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اطلاعات بیشتر
انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اخذ اقامت در سریع ترین زمان

اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به نیوزیلند

مهاجرت به نیوزیلند

مشاوره و بررسی رایگان
ویزای توریستی انگلیس

ویزای توریستی انگلیس

ویزای توریستی انگلیس
4.3 (86.67%) 6 votes

ویزای توریستی انگلیس

شاید به جرأت بتوان گفت گرفتن ویزای توریستی انگلستان برای آن دسته از عزیزانی که تاکنون به این کشور سفر نکرده اند یکی از سخت ترین های ممکن در بین ویزاهای توریستی در تمامی دنیا است. و البته ترس درستی که از عدم موفقیت احتمالی این ویزا در بین متقاضیان ایرانی شایع شده نیز باعث بوجود آمدن پدیده ای به نام کلاهبرداری تحت عنوان ویزای توریستی انگلیس به صورت کاملاً تضمینی گشته است.

صد البته برای آگاه سازی شما عزیزان و  شناسایی وعده های متنوع به بررسی بازار مکاره و پوشالی ویزای توریستی انگلستان تضمینی نیز در مقاله ای جداگانه در وب سایت رسمی موسسه مهاجرتی آوات خواهیم پرداخت.

ترجیح این نوشتار بیشتر به پرداخت به قوانین و شرایط جدید ویزای توریستی انگلستان و همچنین انواع، امکانات و محدودیت های این ویزا است.

اگر قصد گرفتن ویزای توریستی انگلستان را به منظور:

استراحت، برای مثال در زمان تعطیلات و یا دیدار خویشاوندان و یا دوستان

برای تجارت، یا برای شرکت در رویدادهای ورزشی

به دلایل دیگر، به عنوان مثال دریافت خدمات درمانی

دارید، در این صورت شما نیازمند گرفتن ویزای بازدید استاندارد یا همان ویزای توریستی انگلستان هستید.

 

ویزاهای زیر نام و جای خود را به ویزای استاندارد بازدید از انگلستان داده اند:

ویزای دیدار از خویشاوندان

ویزای بازدید عمومی

ویزای دیدار از فرزندان

ویزای بازدید تجاری

ویزای بازدید ورزشی

ویزای اجرای برنامه

ویزای بررسی کارآفرینی

ویزای بازدید جهت درمان پزشکی خصوصی

ویزای بازدید مقصد مشخص

 

اگر انگلستان را به قصد تجارت ویزیت می کنید، می توانید از طریق درخواست ویزای بازدید استاندارد انگلستان به هدف خود برسید. مقاصد مرتبط با تجارت نیز به همین ترتیب که شامل موارد زیر می شوند:

شرکت در کنفرانس، قرار ملاقات تجاری و یا دوره آموزشی

شرکت در یک رویداد خاص و مشخص ورزشی

به عنوان یک هنرمند، خواننده جهت اجرای برنامه

دستیار پژوهش و یا شرکت در پژوهش دانشگاهی در انگلیس

دکتر و یا دندانپزشک جهت بررسی پست های دانشگاهی و شغلی

شرکت در آزمون PLAB و یا OSCE

جهت بررسی چگونگی جمع آوری سرمایه از انگلستان برای یک تجارت خاص

 

 

با داشتن ویزای توریستی انگلیس اجازه انجام چه فعالیت هایی را دارم؟

شما می توانید:

در تمامی امور مربوط به تجارت که در پاراگراف فوق ذکر شد فعالیت کنید

تا حداکثر 30 روز به تحصیل در یک دوره کوتاه مدت بپردازید به شرط آن که این موضوع هدف اصلی شما نبوده باشد

در برنامه های آموزشی تبادل و ثبت نام های آموزشی شرکت کنید( زیر 18 )

پرونده تبدیل زندگی مشترک اجتماعی به ازدواج را به انجام برسانید

به صورت ترانزیت از طریق خاک انگلستان تردد کنید

 

شما نمی توانید:

به کار بپردازید ( چه با دستمزد چه بدون دستمزد)

در انگلستان به زندگی بپردازید

از کمک های اجتماعی بهره بگیرید

ازدواج کنید و یا شروع یک پیوند اجتماعی را به ثبت برسانید

 

 مدت زمان گرفتن ویزای توریستی انگلیس

آماده سازی و بررسی مدارک، پرونده چینی صحیح برا اساس شرایط کلی فرد یا افراد،  اخذ وقت سفارت و سپس شرکت در مصاحبه، انتظار برای تصمیم نهایی سفارت همه و همه چیزی در حدود 3 الی 4 ماه زمان را نیازمند است. مرحله ی آخر ویزای شما یعنی انتظار برای تصمیم نهایی در حدود 3 هفته می باشد که با توجه به زمان درخواست و تعداد درخواست ها می تواند کمتر یا بیشتر شود.

حداکثر زمان قانونی که می توان  با ویزای توریستی انگلیس در خاک انگلستان اقامت داشت 6 ما در یک سال می باشد.

درموارد زیر شما می توانید بیشتر از 6 ماه نیز در یک دوره ی یکساله در خاک انگلستان باقی بمانید:

تا حداکثر 11 ماه اگر برای معالجه و درمان در انگلیس حضور داشته باشید.

استاد دانشگاه هستید و همسر قانونی شما اجازه ی ماندن تا 12 ماه آینده را در خاک انگلستان دارد.

 

دلایل ریجکت شدن ویزای توریستی انگلیس

بر طبق آمارهای اخیر، یکی از دلایل ازدیاد پرونده های رد شده و به اصطلاح ریجکتی ویزای توریستی انگلستان در سفارت این کشور، تلاش بیشتر متقاضیان برای ورود هر چه سریع تر به خاک این کشور از طریق این ویزا و سپس تلاش برای ماندن و اخذ اقامت از طریق اعلام درخواست پناهندگی می باشد. حقیقتی که باعث شده در این بین حتی کسانی که به واقع هدفی جز دیدار خویشاوندان و یا سیاحت در سر ندارند نیز در مواردی قربانی تصمیم گیری های سخت گیرانه اداره مهاجرت و سفارت انگلیس شوند.

موسسه مهاجرتی آوات پرونده ویزای توریستی انگلستان ، تضمین آن و تحکیم هر چه بیشتر پرونده شما را از طریق مشاوره اصولی و قدم به قدم تا انتها عهده دار خواهد بود.

در آخر این که اگر به صورت مکرر به انگلستان تردد دارید می توانید درخواست ویزای بازدید استاندارد با اعتبار 2، 5 و یا 10 ساله به صورت مالتیپل و مدت اقامت 6 ماه در هر بار سفر را به سفارت انگلیس بدهید.

  • ژوئن 25, 2018
  • بازدید : 115
  • انگلستان,ویزای توریستی