مرکز تماس 02122038837 | 02122038935 | 02122038481 | 02122038131

ایمیل info@letsmigrate.org

مشاوره اولیه رایگان

اطلاعات بیشتر

خدمات بصورت کاملا تضمینی

اطلاعات بیشتر

انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اطلاعات بیشتر
انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اخذ اقامت در سریع ترین زمان

اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به نیوزیلند

مهاجرت به نیوزیلند

مشاوره و بررسی رایگان
وقت سفارت لوکزامبورگ

وقت سفارت لوکزامبورگ

وقت سفارت لوکزامبورگ
5 (100%) 7 votes

وقت سفارت لوکزامبورگ

اخذ وقت سفارت لوکزامبورک هم یکی دیگر از خدمات ما می باشد. برای دریافت وقت سفارت لوکزامبورگ با ما تماس بگیرید. علاوه بر وقت سفارت لوکزامبورگ می توانید برای سایر خدمات مهاجرتی با ما در ازتباط باشید. امیدواریم مطالبی که در پایین ارائه شده است مفید واقع شود.

 

تعیین وقت سفارت لوکزامبورگ برای درخواست ویزای تحصیلی

برخی افرد نیز علاقمند به تحصیل در کشوری مانند لوکزامبورگ میباشند چرا که تحصیل در این کشور مزایایی همچون دریافت اقامت این کشور را به همراه خواهد داشت. جالب است بدانید که دوره های تحصیلی در این کشور به صورت دو زبان برگزار میشود.

به دلیل هماهنگی و توافق نامه با دانشگاه های سراسرجهان این امکان وجود دارد تا تبادل دانشجو , همکار و…. انجام پذیرد , به همین خاطر متقاضیان بسیاری واهان تحصیل در این کشور کوچک میباشند که باید مراحلی را جهت در یافت ویزای تحصیلی لوکزامبورگ سپری نمایند که با دریافت ویزا به پایان خواهد رسید اما باید بدانید که دریافت ویزای تحصیلی لوکزامبورگ تنها با تعیین وقت سفارت لوکزامبورگ انجام میشود.

نکاتی که بسیار حائز اهمیت میباشد و باید در اینجا ذکر شود این است که شهریه های دانشگاه های خصوصی در این کشور بالا میباشد و اگر بخواهید در دانشگاه های دولتی این کشور ادامه حصیل دهید باید بدانید که این مسئله امر دشواری است و شما در دانشگاه های خصوصی این کشور راحتتر پذیرفته خواهید شد.

فقط در انتخاب دانشگاه خود دقت کنید چرا که مورد تایید وزارت علوم باشد که به مشکلی برنخورید , بعد از انتخاب دانشگاه باید پذیرش را از آن دانشگاه دریافت کنید که این امر با تکمیل نمودن فرم درخواست به صورت آنلاین انجام میگیرد.

نکته مهم دیگر این است که برخی از دانشگاه های این کشور برای پذیرش در برخی موارد معاینات پزشکی انجام میدهند , بعد از پذیرش از دانشگاه شما باید وقت سفارت لوکزامبورگ را یا خودتان و یا توسط موسسه ما و یا دیگر موسسات مهاجرتی معتبر انجام دهید و در تاریخی که به شما داده میشود جت ارائه مدارک و مصاحبه و انگشت نگاری به صورت حضوری به سفارت لوکزامبورگ بروید.

 

مدارک مورد نیاز وقت سفارت لوکزامبورگ برای درخواست ویزای تحصیلی

  • گذرنامه متقاضی که منقضی نشده باشد
  • کارت شناسایی متقاضی
  • گواهی سلامت پزشکی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • آخرین مدرک تحصیلی
  • ریز نمرات سه سال پایانی
  • تمکن مالی
  • تاییدیه دانشگاه
  • رزرو خوابگاه
  • بلیط هواپیما
  • تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه گردد .
  • از تمامی مدارک کپی تهیه کنید چرا که اصل مدارک به شما برگردانده خواهد شد و کپی آنها در پرونده بایگانی میشود .

بعد از آنکه در وقت سفارت لوکزامبورگ که برای شما مشخص شد با تمام مدارک لازم جهت درخواست ویزا اقدام کردید , مامورین سفارت از شما مصاحبه ای انجام میدهند و بعد از ررسی مدارک برای شما ویزای تحصیلی لوکزامبورگ را صادر میکنند .

شما عزیزان که علاقمند به اخذ ویزای تحصیلی لوکزامبورگ میباشید متوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

 

تعیین وقت سفارت لوکزامبورگ برای درخواست ویزای کاری

در کنار تحصیل افرادی نیز یکی دیگر از روش های مهاجرت به لوکزامبورگ که از طریق اخذ ویزای کاری میباشد را میپسندند , و بی شک یکی از رایجترین نوع ویزاهای درخواستی از سوی متقاضیان ویزای کاری لوکزامبورگ میباشد , این روش به این دلیل دارای محبوبیت میباشد که افراد در کنار کار و کسب درآمد میتوانند برای اخذ اقامت این کشور نیز اقدام کنند .

توصیه ما به شما عزیزانی که در صدد اخذ ویزای کاری لوکزامبورگ میباشید این است که قبل از هر اقدامی بهتر است که اطلاعاتی در این زمینه و نوع زندگی در این کشور کسب نمایید و از قوانین کار در این کشور مطلع شوید شما میتوانید با تماس با شماره های موسسه اطلاعات کاملی در این زمینه از کارشناسان ما اخذ نمایید .

نکته ای که باید در اینجا به ان اشاره کنیم این است که شما به راحتی میتوانید شغلی مناسب را در این کشور یافت کنید اما روش راحتی که میتوانید انجام دهید این است که بعد از اتمام دوره تحصیلی در این کشور میتوانید به یافتن شغلی مناسب بپردازید و بعد از یافتن شغل میتوانید اقامت دائم این کشور را اخذ نمایید .

بعد از اینکه شغل مورد نظر خود را در این کشور یافتید میتوانید با تعیین وقت سفارت لوکزامبورگ جهت دریافت ویزای کاری لوکزامبورگ اقدام نمایید .

 

مدارک مورد نیاز وقت سفارت لوکزامبورگ برای درخواست ویزای کاری

  • گذرنامه متقاضی
  • کارت شناسایی متقاضی
  • گواهی عدم اعتیاد
  • گواهی سوء پیشینه
  • گواهی سلامت پزشکی
  • مدارک تحصیلی مرتبط
  • سابقه کاری
  • اثبات مهارت و یا تخصصی خاص
  • تمکن مالی
  • تاییدیه از وزارت اشتغال کشور لوکزامبورگ
  • نامه دعوت به همکاری از کارفرما
  • نسخه ای از قرارداد با کارفرما
  • و هر گونه مدارک اضافی که سفارت از شما طلب نماید

توجه داشته باشید که تمامی مدارک باید ترجمه شده و به تایید وزارت خارجه رسیده باشد و همچنین از تمامی مدارک باید یک برگ کپی تهیه کنید چرا که اصل مدارک و اسناد در زمان مصاحبه و حضور شما در سفارت به شما برگردانده خواهد شد و برگه های کپی ضمیمه پرونده میگردد .

توجه داشته باشید که برای مصاحبه و انگشت نگاری باید به صورت حضوری متقاضی به نزدیکترین سفارت به کشور عزیزمان ایران برود .

 

تعیین وقت سفارت لوکزامبورگ برای درخواست ویزای توریستی

افراد به دلایل مختلفی جهت اخذ ویزای توریستی لوکزامبورگ به سفارت این کشور با تعیین وقت سفارت لوکزامبورگ اقدام میکنند , برخی بخاطر دیدار با اقوام ,آشنایان و دوستان خود قصد اخذ ویزای توریستی این کشور را دارند و برخی دیگر بخاطر کسب اطلاعات لازم جهت ازار کار و اقتصاد در صدد اخذ ویزای توریستی لوکزامبورگ میباشند تا بتوانند در سفر کوتاهی که به این کشور دارند برنامه ریزی کاری انجام دهند و برخی دیگر نیز بخاطر دید از نقاط گردشگری این کشور ثروتمند تعیین وقت سفارت لوکزامبورگ را جهت درخواست ویزای توریستی این کشور انجام میدهند .

برای دریافت ویزای وریستی ابتدا باید وقت سفارت لوکزامبورگ را مشخص کنید تا در تاریخ مشخص شده مدارک لازم جهت درخواست ویزای توریستی این کشور را ارائه دهید , توجه داشته باشید که باید به صورت حضوری در سفارت در تاریخ مشخص شده حضور به عمل آورید و نمیتوانید نماینده و یا وکیل رسمی خود را به سفارت بفرستید چرا که باید انگشت نگاری و مصاحبه انجام شود .

 

مدارک مورد نیاز وقت سفارت لوکزامبورگ برای درخواست ویزای توریستی

  • گذرنامه و کارت شناسایی متقاضی و همراهان او
  • ترجمه تمامی مدارک و اسناد که با مهر وزارت خارجه باشد
  • پیرینت شش ماهه حساب بانکی
  • سند مالکیت
  • گواهی اشتغال به کار
  • گواهی اشتغال به تحصیل
  • بیمه مسافرتی
  • گواهی بازنشستگی
  • سه قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید
  • سابقه بیمه
  • آخرین فیش حقوقی
  • و هر گونه مدارکی که سفارت از شما طلب نماید باید تهیه و ارائه دهید .

 

توصیه های ما

توجه داشته باشید که از تمامی مدارک باید حتما یک برگ کپی تهیه شود و بعد از تایید مدارک برای شما ویزای توریستی لوکزامبورگ برای مدت مشخصی صادر میگردد که در پایان مدت ویزا شما باید خاک لوکزامبروگ را ترک نمایید .

موسسه ما با سالها سابقه درخشان میتواند شما را در امور مهاجرتی و ببین المللی تان همراهی کرده و را ه موفقیت را برایتان همورا سازد. بهتر است بدانید که تمام امور مهاجرتی شما در صورت قرارداد رسمی به صورت تضمینی انجام میگیرد و شما عزیزان میتوانید با اطمینان خاطر و با گام های حکم پا در این عرصه بگذارید.

کارشناسان مجرب ما با سالها تجربه و دانشخود میتونند شما را در این امر یاری رسانند و با مشاوره های کلیدی که برای شما انجام میدهند برنامه ریزی دقیقی تهیه نمایند و شما را به اهدافتان نزدیک تر نماییند.

کارشناسان ما صادقانه و با صبوری کامل پاسخگوی تمامی سوالات شما میباشند و در صورت نداشتن شرایط لازم جهت امر مهاجرتی خود به شما راهکارهای دیگری که با شرایط شما همخوانی داشته باشند را معرفی میکنند کافی است به ما اطمینان کنید خواهید دید که چگونه دلسوزانه  امور شما را پیگیری خواهیم کرد و تمام تلاش خود را جهت جلب رضایت شما و موفقیت شما انجام خواهیم داد.

شما میتوانید برای مشاوره با کارشناسان موسسه از روزهای شنبه تا پنجشنبه از ساعات 9 الی 17با شماره های وسسه تماس گرفته و با کارشناسان مربوطه در ارتباط باشید همنین اگر تمایل به دیدار با وکلای مجرب موسسه را دارید میتوانید با تعیین وقت قبلی از نزدیک با وکلا و کادر موسسه آشنا شوید.

  • ژوئن 23, 2018
  • بازدید : 205
  • لوکزامبورگ,وقت سفارت