مرکز تماس 02122038837 | 02122038935 | 02122038481 | 02122038131

ایمیل info@letsmigrate.org

مشاوره اولیه رایگان

اطلاعات بیشتر

خدمات بصورت کاملا تضمینی

اطلاعات بیشتر

انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اطلاعات بیشتر
انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اخذ اقامت در سریع ترین زمان

اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به نیوزیلند

مهاجرت به نیوزیلند

مشاوره و بررسی رایگان
وقت سفارت رومانی

وقت سفارت رومانی

وقت سفارت رومانی
5 (100%) 6 votes

وقت سفارت رومانی

برای دریافت وقت سفارت رومانی می توانید با ما تماس بگیرید. ما به صورت تضمینی وقت سفارت رومانی را برای شما خواهیم گرفت. در این مقاله هم که در مورد وقت سفارت رومانی است اطلاعات مختصر و مفیدی را ارائه کرده ایم. امیدواریم مورد توجه شما واقع شود.

تعیین وقت سفارت رومانی برای درخواست ویزای تحصیلی

یکی از محبوب ترین روش های ویزای رومانی، ویزای تحصیلی این کشور میباشد چرا که دانشجو میتواند بعد از اتمام تحصیل به دلایل گوناگون در این کشور باقی بماند، به همین خاطر میتواند اقامت دائم این کشو ررا اخذ نماید که شامل مزایایی میشود که مهترین آنها این است فردی که اقامت دائم رومانی را که عضو اتحادیه اروپا میباشد را اخذ کند میتواند به راحتی و بدون اخذ ویزا به کشور های عضو اتحادیه رفت و آمد و در برخی مواقع اقامت بلند مدت داشته باشد.

بنا به مزایایی که تصیل در رومانی در بر دارد، تعداد متقاضیان روز به روز در حال افزایش میباشد و شما عزیزان میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اخذ ویزای تحصیلی رومانی با موسسه تماس گرفته و با کارشناسان مربوطه مشاوره شوید  و اطلاعات جامعی را دریافت کنید.

شما برای ادامه تحصیل و اخذ ویزای تحصیلی رومانی میبایستی پذیرش از یکی از دانشگاه های این کشور را داشته باشید تا بتوانید برای درخواست ویزا وق سفارت رومانی را تعیین کنید.

بعد از دریافت پذیرش شما میتوانید از طریق تماس با سفارت وقت سفارت رومانی را تعیین کنید و در تاریخ مشخص شده جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری به آنجا روید.

 

 مدارک مورد نیاز وقت سفارت رومانی برای درخواست ویزای تحصیلی

  • گذرنامه معتبر متقاضی
  • کارت شناسایی متقاضی
  • آخرین مدرک تحصیلی دانشجو
  • ریز نمرات
  • تاییدیه دانشگاه رومانی
  • گواهی سلامت پزشکی
  • تمکن مالی قیم و یا خود متقاضی
  • پیرینت شش ماهه حساب بانکی
  • تکمیل نمودن فرم درخواست ویزا توسط متقاضی
  • بیمه مسافرتی
  • رزرو خوابگاه
  • تمامی مدارک باید ترجمه شده و به تایید وزارت خارجه و دادگستری رسیده باشد.
  • از تمامی اسناد و مدارک باید کپی تهیه کرده باشید .
  • و هر گونه مدرک اضافی که سفارت از شما طلب نماید باید تهیه کرده و ارائه دهید.

شایان ذکر میباشد که ارائه کپی از تمام مدارک و اسناد الزامی میباشد چرا که اصل تمامی مدارک به شما برگردانده خواهد شد و تنها کپی آنها در پرونده قرار خواهد گرفت و بعد از بررسی بر روی آنها ، در صورت تاییدیه ویزای تحصیلی رومانی برای شخص صادر میگردد.

 

تعیین وقت سفارت رومانی برای درخواست ویزای کاری

یکی از ساده ترین روش ها برای دریافت ویزای کاری رومانی از طریق تحصیل دراین کشور میباشد به این صورت که فرد با ویزای دانشجویی وارد رومانی شده و بعد از اتمام تحصیل میتواند با یافتن شغلی منسب ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری رومانی تغییر دهد.

یکی دیگر از روش های اخذ ویزای کاری که کمی دشوار و زمان بر میباشد از طریق یافتن کارفرما میباشد ، این امر با توجه به قوانین اتحادیه اروپا پروسه طولانی و در برخی مواقع غیر ممکن را طی خواهند نمود.

شما عزیزان میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اخذ ویزای کاری رومانی با موسسه تماس حاصل کرده و با کارشناسان ما مشاوره شوید تا آنها شرایط کلی را برایتان شرح دهند.

برای اخذ ویزای کاری شما باید ابتدا همانند درخواست ویزای تحصیلی ، تعیین وقت سفارت رومانی  را انجام دهید و در تاریخ  مشخص شده جهت درخواست ویزای کاری رومانی مدارک را تکمیل شده ارائه دهید.

 

 مدارک مورد نیاز وقت سفارت رومانی برای درخواست ویزای کاری

  • گذرنامه و کارت شناسایی معتبر متقاضی
  • دعوتنامه کارفرما
  • یک نسخه از قرارداد با کارفرما
  • گواهی سلامت پزشکی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • سه قطعه عکس پرسنلی
  • تمکن مالی
  • پیرینت شش ماهه حساب متقاضی
  • سابقه بیمه
  • گواهی اشتغال به کار
  • مجوز کار از اداره کار و امور اجتماعی
  • از تمامی مدارک باید کپی تهیه شود و همچنین باید تمامی مدارک ترجمه شده و با مهر وزارت خارجه و دادگستری ارائه شوند .

 

تعیین وقت سفارت رومانی برای درخواست ویزای توریستی

کشور رومانی دارای مناطق و جاذبه های گردشگری بسیاری میباشد و همه ساله افراد زیادی برای اخذ ویزای توریستی این کشور اقدام میکنند اما در میان آنها عده ای نیز برای کار و کسب اطلاعات در خصوص کار ، دیدار با اقوام وآشنایان نیز اقدام به اخذ ویزای توریستی رومانی می کنند.

اخذ ویزای توریستی رومانی دارای مراحل وشرایطی میباشد که شما میتوانید برای کسب اطلاعات دقیق در این زمینه با کارشناسان موسسه در ارتباط باشید.

اما به صورت کلی شمما باید دلیل و هدف خود را از سفر به کشور رومانی مشخص کنید و مامور سفارت را برای صدور ویزای توریستی رومانی متقاعد سازید به همین خاطر شما باید در ابتدا وقت سفارت رومانی را تعیین نمایید که موسسه ما میتوانید برای شما این مهم را انجام داده و تمامی مراحل را انجام دهد.

بعد از تعیین وقت سفارت رومانی شما باید مدارکی را جهت دریافت ویزای توریستی رومانی به سقارت تحویل دهید که این مدار به گونه ای باید باشد تا با درخواست ویزای توریستی رومانی شما موافقت شود ، و اگر نقصی و یا ابهامی در پرونده شما باشد درخواست ویزای شما رد خواهد شد .

مدارک مورد نیاز وقت سفارت رومانی برای درخواست ویزای توریستی

  • کارت شناسایی و گذرنامه متقاضی که حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد
  • سه قطعه عکس رنگی پرسنلی
  • گواهی اشتغال به کار
  • گواهی اشتغال به تحصیل
  • تمکن مالی
  • ضمانت بانکی
  • پیرینت شش ماهه حساب
  • سند مالکیت
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • دعوتنامه
  • رزرو هتل
  • بلیط هواپیما
  • گواهی سلامت پزشکی
  • تکمیل نمودن فرم درخواست ویزا توسط متقاضی
  • و هرگونه مدارک اضافی که از شما درخواست کند
  • به خاطر داشته باشید که تمامی و مدارک باید ترجمه شده و به تایید وزارت امور خارجه برسد
  • از تمام مدارک نیز کپی تهیه شود چرا که تمام اصل مدارک به شما برگردانده خواهد شد و تنها کپی آنها در پرونده بایگانی میگردد

 

نکات لازم که باید بدانید

برای اخذ ویزای توریستی رومانی باید قصد تان از سفر ومدتی که قرار است اقامت کنید و همچنین امکانات اقامت را باید اثبات نمایید و باید خاطر نشان کنیم که ویزای توریستی برای شما به صورت کوتاه مدت صادر میگردد و شما اجازه کار ، تحصیل در این مدت را نخواهید داشت.

موسسه ما با سالها سابقه درخشان در تمام زمینه های مهاجرتی و امور بین المللی آماده خدمات رسانی به شما عزیزان در اخذ ویزای کاری ، اخذ ویزای سرمایه گذاری ، اخذ ویزای توریستی ، اخذ ویزای تحصیلی ، خرید ملک ، ثبت شرکت و وقت سفارت ها میباشد.

این مقاله جهت اطلاع شما عزیزانی که علاقمند به اخذ یکی از ویزاهای کشور رومانی دارید گرد آوری شده است و در صورت هر گونه سوال و ابهامی میتوانید با شماره های موسسه تماس حاصل کرده و با کارشناسان مربوطه مشاوره شوید ، کارشناسان مابا سالها تجربه و دانش دراین زمینه میتوانند بهترین و مناسبترین روش ها را با توجه به شرایط شما برایتان معرفی نمایند و در صوت تمایل شما ، کشورها و روش هایی که با شرایط شما همخوانی دارند و شانس موفقیت در آنها زیاد تر میباشد را معرفی کنند.

شما میتوانید با خیالی آسوده به ما اطمینان کنید وما هم به شما تضمین خواهیم داد تا تمام تلاش خود را انجام میدهیم تا شما هر چه سریعتر به هدفتان برسید و از موفقیت شما ما هم شاد و سربلند شویم برای مشاوره رایگان تلفنی میتوانید همین امروز با ما تماس بگیرید.

اعتماد از شما ، تضمین و عمل از ما

  • ژوئن 23, 2018
  • بازدید : 130
  • رومانی,وقت سفارت