مرکز تماس 02122038837 | 02122038935 | 02122038481 | 02122038131 | 02122039460

ایمیل info@letsmigrate.org

مشاوره اولیه رایگان

اطلاعات بیشتر

خدمات بصورت کاملا تضمینی

اطلاعات بیشتر

انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اطلاعات بیشتر
انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اخذ اقامت در سریع ترین زمان

اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به نیوزیلند

مهاجرت به نیوزیلند

مشاوره و بررسی رایگان
هزینه ویزای تحصیلی استرالیا

هزینه ویزای تحصیلی استرالیا

هزینه ویزای تحصیلی استرالیا
5 (100%) 7 votes

هزینه ویزای تحصیلی استرالیا

کشور استرالیا در قاره اقیانوسیه قرار دارد. سطح امکانات رفاهی این کشور در مقایسه با دیگر کشورها عالی می باشد. سطح علمی کشور استرالیا نیز در بالاترین سطح علمی دنیا قرار دارد. اگر شما نیز قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارید استرالیا می تواند یکی از انتخاب های شما باشد. یکی از مهاجرپذیر ترین کشورهای دنیا استرالیا می باشد. یکی از روش های مهاجرت به استرالیا بطور موقت از طریق ویزای تحصیلی استرالیا می باشد. در این مقاله قصد بررسی شرایط ویزای تحصیلی استرالیا و هزینه ویزای تحصیلی استرالیا را خواهیم داشت. تا پایان مقاله همراه ما باشید.

 

هزینه ویزای تحصیلی استرالیا چقدر می باشد؟

ویزای تحصیلی استرالیا برای اقامت موقت در استرالیا می باشد و اگر قصد اقامت دائم در استرالیا را دارید می توانید از دیگر روش ها اقدام کنید. جهت اخذ ویزای تحصیلی استرالیا به صورت آکادمیک، یکی از شرایط اخذ مدرک زبان انگلیسی و کسب نمره مورد نیاز آیلتس می باشد. در صورت داشتن مدرک آیلتس جنرال باید دوره های آموزشی را نیز بگذرانید. جهت ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در استرالیا مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و جهت پذیرش مقطع کارشناسی ارشد داشتن مدرک کارشناسی لازم و ضروری می باشد. امکان تغییر دانشگاه پس از اخذ ویزای تحصیلی یک دانشگاه وجود ندارد. هزینه ویزای تحصیلی استرالیا و هزینه تحصیل در استرالیا نسبتا بالا می باشد.

شرایط اخذ ویزای تحصیلی استرالیا

  • مرحله اول اخذ ویزای تحصیلی استرالیا پذیرش توسط یکی از دانشگاه های استرالیا می باشد. جهت اخذ ویزای تحصیلی استرالیا باید شرایط زیر را حتما داشته باشید.
  • انتخاب رشته تحصیلی مورد نظر در دانشگاه مورد نظر
  • ارائه درخواست پذیرش به دانشگاه های مورد نظر در استرالیا. می توانید در خواست پذیرش را به چند دانشگاه استرالیا ارسال کنید، شانس شما برای پذیرش در دانشگاه های استرالیا و اخذ ویزای تحصیلی این کشور بالاتر می رود.
  • نامه تاییدیه پذیرش را به صورت الکترونیکی باید از دانشگاه مورد نظر دریافت کنید.
  • اگر شرایط لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی را داشتید سپس می توانید جهت اخذ ویزای تحصیلی این کشور اقدام کنید.
  • ویزای تحصیلی استرالیا برای تمام مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا صادر می شود.

مزایای ویزای تحصیلی استرالیا

  • پس از اینکه موفق به اخذ ویزای تحصیلی استرالیا شدید می توانید از مزایای این ویزای تحصیلی نیز استفاده کنید. در این بخش از مقاله مزایای ویزای تحصیلی برای شما آمده است:
  • در صورت تمایل می توانید خانواده خود را نیز همراه خود به استرالیا ببرید.
  • هممان با تحصیل در دانشگاه ها می توانید هفته ای 20 به کاری مشغول شوید امکان کار کردن برای خانواده شما نیز وجود دارد.
  • همچنین شما می توانید بدون در نظر گرفتن این قانون قبل از آغاز ترم و در تعطیلات بین ترم ها به صورت نامحدود مشغول به کار شوید.
  • در صورت تاهل همسرتان نیز می توانند در دوره ای سه ماه آموزشی در استرالیا شرکت کنند. اگر دوره آموزشی مورد نظر از سه ماه بیشتر بود همچنین می توانند برای گرفتن ویزای تحصیلی استرالیا به صورت مجزا اقدام کنند.
  • در صورت داشتن ویزای تحصیلی استرالیا در رفت و آمد به استرالیا محدودیتی وجود نخواهد داشت.

انواع ویزای تحصیلی استرالیا

  • دوره های زبان
  • مدارس
  • دوره فنی حرفه ای
  • دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد( ویزای 573)
  • دوره تحقیقاتی کارشناسی ارشد( ویزای 574)

هزینه اخذ ویزای تحصیلی استرالیا

  • اگر متقاضی اصلی باشید و 18 سال سن داشته باشید: 550 دلار
  • برای همراهان متقاضی با سن بیش از 18 سال: 410 دلار
  • برای همراهان متقاضی اصلی با سن کم تر از 18 سال: 135 دلار

 

هزینه ویزای تحصیلی استرالیا برای افرادی که در خارج از استرالیا اقدام به اخذ ویزای تحصیلی می کنند:

1. هزینه ویزای تحصیلی استرالیا( ویزای 573):

  • برای افراد بالای 18 سال: 405 دلار+535 دلار
  • برای افراد زیر 18 سال: 135 دلار + 535 دلار

 

2. هزینه ویزای تحصیلی استرالیا ( ویزای 574): 535 دلار

هزینه ویزای تحصیلی استرالیا برای افرادی که در استرالیا اقدام به اخذ آن می کنند:

1. هزینه ویزای تحصیلی استرالیا( ویزای 573):

  • افراد بالای 18 سال: 405 دلار+535 دلار+ هزینه های ثانویه 700 دلار
  • افراد زیر 18 سال : 405 دلار+ 535 دلار+ هزینه های ثانویه 700 دلار

2. هزینه ویزای تحصیلی استرالیا( ویزای 574): 535 دلار+ هزینه های ثانویه 700 دلار

 

افرادی که موفق به اخذ بورسیه تحصیلی شده اند و یا از سمت این کشور معرفی شده باشند نیازی به پرداخت هزینه ویزای تحصیلی استرالیا را ندارند.

مدت زمان صدور ویزای تحصیلی استرالیا

اخذ تصمیم نهایی در رابطه با پرونده های ویزای تحصیلی استرالیا عموما 4 هفته طول می کشد. هر چند ممکن است فرآیند تصمیم گیری نهایی در رابطه با ویزای تحصیلی استرالیا ممکن است به دلایل زیر بیشتر طول بکشد.

  • اگر نقصی در پرونده یا مدارک وجود داشته باشد.
  • اگر آفیسر پرونده ویزای تحصیلی از متقاضی مدارک بیشتری بخواهد.
  • اگر آفیسر پرونده ویزای تحصیلی از متقاضی انجام اثر انگشت و دیگر آزمایشات پزشکی را درخواست
  • کند.

مدت اعتبار ویزای تحصیلی استرالیا

  • اگر طول دوره رشته تحصیلی از 10 ماه بیشتر باشد و تحصیلات شما در پایان تحصیلات آکادمیک یعنی نوامبر_ دسامبر به اتمام برسد اعتبار ویزای تحصیلی شما 15 مارس سال آینده می باشد.
  • اگر طول دوره تحصیلی بیش از 10 ماه باشد و تحصیل شما ژانویه_ اکتبر به پایان برسد 2 ماه پس از اتمام دوره تحصیلی ویزا اعتبار خواهد داشت.
  • اگر طول دوره تحصیلی کمتر از 10 ماه باشد اعتبار ویزای تحصیلی 1 ماه پس از تمام کردن دوره تحصیلی خواهد بود.

 

تمام اطلاعات در رابطه با نحوه اخذ ویزای تحصیلی استرالیا و هزینه ویزای تحصیلی استرالیا با جزئیات کامل در این مقاله برای شما آورده شد. امیدواریم راهنمایی های ارائه شده در این مقاله برای شما مفید واقع شده باشند و متقاضیان تحصیل در استرالیا و اخذ ویزای تحصیلی استرالیا بتوانند با توجه به این مطلب برای گرفتن ویزای تحصیلی استرالیا خود اقدام کنند. و با توجه به هزینه های لیست شده در این مقاله بتوانید بودجه خود را مطابق با این مقاله برنامه ریزی کرده و هزینه مورد نظر را پس انداز کنید.

  • ژوئن 13, 2018
  • بازدید : 142
  • استرالیا,تحصیلی