مرکز تماس 02122038837 | 02122038935 | 02122038481 | 02122038131 | 02122039460

ایمیل info@letsmigrate.org

مشاوره اولیه رایگان

اطلاعات بیشتر

خدمات بصورت کاملا تضمینی

اطلاعات بیشتر

انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اطلاعات بیشتر
انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اخذ اقامت در سریع ترین زمان

اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به نیوزیلند

مهاجرت به نیوزیلند

مشاوره و بررسی رایگان
مهاجرت به لوکزامبورگ

مهاجرت به لوکزامبورگ

مهاجرت به لوکزامبورگ
Rate this post

مهاجرت به لوکزامبورگ

مهاجرت به لوکزامبورگ * اقامت لوکزامبورگ * شرایط و هزینه های زندگی در لوکزامبورگ * قوانین و مدارک مورد نیاز ارائه جهت مهاجرت به لوکزامبورگ را در این مقاله مورد بررسی قرار خواهیم داد.

امیدواریم اطلاعات مختصر در خصوص مهاجرت به لوکزمبورگ برای شما عزیزان و همراهان آوات مثمر ثــمر واقع شود . منتظر  نظرات و سوالات شما در پایان مقاله خواهیم بود.

مهاجرت به لوکزامبورگ

کشور کوچکی در شمال اروپا است. پایتخت آن شهر لوکزامبورگ می‌باشد.

لوکزامبورگ با آلمان، فرانسه و بلژیک مرز مشترک دارد.

این کشور با توجه به جمعیت پانصد هزار نفری‌اش از کشورهای ثروتمند اروپایی به حساب می‌آید.

لوکزامبورگ همواره شرایط سیاسی و اقتصادی باثباتی داشته‌است.

واحد پول لوکزامبورگ :                                                                                                        

از ابتدای سال 2002 یورو می باشد

 

زبان لوکزامبورگی:

مردم در این کشور به سه زبان رسمی این کشور آلمانی، فرانسوی و لوکزامبورگی صحبت می کنند  .

راه های مهاجرت :

اما مهاجرت به این کشور و اخذ تابعیت و اقامت و راه های اخذ شهروندی و مهاجرت چندان نیز ساده نمی باشد

روش های مختلفی به  جهت مهاجرت به لوکزامبورگ مانند: تولد کودک، ازدواج ،  سرمایه گذاری , ماندن یا اقامت برای مدت معین، ، خرید ملک و نظایر آن  جهت  بدست آوردن اقامت  می تواند به شما کمک می کند

هزینه  مهاجرت :

با توجه به قصد شما جهت مهاجرت , دایم یا موقت  هزینه ها متفاوت می باشد  وفعالیت در امور مهاجرت تا مرحله اقامت دارای چند مرحله می باشد تا این امر  اقامت به صورت دایمی برقرار شود که در صورت داشتن شرایط شما می توانید پاسپورت لوکزامبورگ  را دریافت کنید

کمترین هزینه مهاجرت به لوکزامبورگ و اخذ اقامت لوکزامبورگ برای کشورهای خاص شنگن برای سرپرست خانواده حدود  10000 یورو برای سرپرست خانواده برآورد میشود .

اگر می خواهید با ویزای کار وارد شوید اینقدر هم ساده نیست

کارفرمایانی که به دنبال کارگران در لوکزامبورگ هستند، قانونا مجاز به اعلام هر شغل در وزارت کار هستند. یک درخواست برای مجوز کار باید قبل از ورود به کشور  لوکزامبورگ با اداره کار استخدام فرستاده شود , اگر شما در خارج از اتحادیه اروپا / EEA زندگی می کنید، باید برای درخواست مجوز کار  در ابتدا درخواست دهید  یک نسخه تأیید شده از گذرنامه کامل متقاضی. یک نسخه تایید شده از تمام دیپلم های حرفه ای مربوطه. یک نامه

توضیحی از کارفرمای احتمالی که تأیید اشتغال است. CV یک کپی گواهی شده از قرارداد کار وزارت استخدام حق دارد که هنگام تکمیل درخواست، اسناد اضافی را درخواست کند. فرایند درخواست 4 تا 12 هفته طول می کشد. پس از دریافت یک نامه تأییدیه، متقاضی باید برای سفارت در لوکزامبورگ از کشور محل اقامت خود و یا سفارت بلژیک در کشورهایی که لوکزامبورگ مستقیما نمایندگی نمی شود، درخواست درخواست ویزا بدهد

مهاجرین از کشور خارج از اتحادیه اروپا باید، در صورت لزوم، علاوه بر سند مسافرتی خود، یک ویزا و اجازه اقامت  را اخذ نمایند

این قانونها برای اقامت بیش از 90 روز اعمال می گردد

اجازه کار برای شهروندان غیر اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ :

یک کارفرما در لوکزامبورگ در صورتی ممکن است یک شهروند غیر اتحادیه اروپا را استخدام کند که موقعیت را در دفتر اشتغال لوکزامبورگ آگهی نماید و تنها در صورتی که موقعیت موجود توسط یک شهروند مقیم لوکزامبورگ پر نشود کارفرما  می تواند کار را به یک شهروند غیر اتحادیه اروپا ارائه نماید.

شهروندان غیر اروپایی که کار به آنها ارائه شده است و یا مایل به راه اندازی کاری جهت خود اشتغالی در لوکزامبورگ هستند باید یک گواهی اقامت موقت برای آنها اعمال شود (اداره اشتغال) در اداره مهاجرت به لوکزامبورگ و وزارت امور خارجه قبل از ورود به لوکزامبورگ این کار باید صورت گیرد

 

اسناد و مدارک درخواست شده بستگی به فرم تابعیت داشته باشد اما در هر صورت مدارک زیر در اکثر موارد مورد نیاز است.

نسخه گواهی شده از گذرنامه معتبر متقاضی

شناسنامه

رزومه

نسخه گواهی دیپلم و مدارک حرفه ای

استشهاد پلیس (گواهی عدم سوء پیشینه )

قرارداد کار، با تاریخ و امضا شده توسط متقاضی و کارفرما (در صورت وجود)

مهاجرت به لوکزامبورگ از طریق اخذ ویزای سرمایه گذاری

با باز کردن یک شرکت در قلمرو دوک لوکزامبورگ شما قادر خواهید بود خودتان استخدام این شرکت شوید و در نتیجه قادر به دست آوردن اقامت دائم residency  میگردید. ثبت نام شرکت معمولا دو تا چهار هفته طول زمان می برد .  که البته باز کردن شرکت در این کشور شرایط خویش را دارد

مهاجرت به لوکزامبورگ از طریق الحاق و پیوستن به همسر خانواده

قانون مهاجرت از قلمرو دوک لوکزامبورگ برای اعضای خانواده شهروندان لوکزامبورگ و یا برای شهروند اتباع کشورهای ثالث، ساکن از نظر قانونی در قلمرو لوکزامبورگ، این گزینه را به مهاجرت به لوکزامبورگ را  فراهم می کند. ویزای الحاق به خانواده در حال حاضر برای افراد زیر در دسترس است:

همسر قانونی

فرزندان و خانواده همسر / فرزندان زیر 18 سال

پدر و مادر همسر قانونی

فرزند همسر (شریک زندگی بیش از 18 سال، اگر آنها نمیتوانند نیازهای خود را به دلایل بهداشتی برآورده سازند.)

شرایط مهاجرت به لوکزامبورگ از به صورت ازدواج

ازدواج در این کشور به صورت مدنی ویا در گلیسا صورت می گیرد که ازدواج مدنی در بسیاری موارد در ابتدا صورت می گیرد

قانون لوکزامبورگ برای ازدواج

داماد باید حداقل 18 سال سن و عروس 16 ساله داشته باشد. عروس باید رضایت پدر و مادر خود را به دست آورد.

زنان مردان متاهل نمی توانند قبل طلاق , مجددا اقدام به  ازدواج نمایند

حداقل یکی از طرفین ازدواج  باید مقیم و شهروند  لوکزامبورگ باشد.

اگر کودکی قبل ازواج مدنی به دنیا آید وپدر ازمایش دی ان ای انجام ندهد بعد ازدواج فرزند وی در نظر گرفته می شود

حداقل یکی از طرفین باید اقامت قانونی لوکزامبورگ را داشته باشد. ازدواج مدنی را تنها می توان در سالن شهرستان منطقه انجام گیرد که در آن یک یا هر دو طرف ساکن این منطقه باشند.

سیاست پناهندگی

در بسیاری از موارد در صورت قبولی پناهندگی واقامت 5 سال تابعیت دائمی به پناهندگان ارائه می شود

که با تصویب قانون پناهندگی  افراد با اقامت دایم از حق کار, ودسترسی  کامل به رفاه می باشند واگر درخواست پناهندگی رد شود  می تواند دوباره  جهت تجدید نظر درخواست  دهد

 

 

مهاجرت تحصیلی :

دانشجوی که می خواهد به دنبال یک دوره آموزشی در لوکزامبورگ برای بیش از 90 روز  اقامت کند باید قبلا ویزا و اقامت دانشجویی بگیرند باید قبلا مجوزشان توسط موسسه آموزشی یا دانشگاه تایید گردد. وهمچنین

ویزای تحصیلی جهت گذراندن  آموزش , چهت گذراندن  دوره دکترا یا انجام پژوهش اعطا میگردد. شهروندان برخی کشورها از پرداخت مالیات معاف هستند و نیاز به ویزا ندارند به شرطی که در مدت اقامت آنها  بیش از سه ماه نباشد.

اخذ تابعیت و  واخذ حق شهروندی لوکزامبورگ                                                                                        

شرایط زیر باید برای درخواست شهروندی داشته باشید:

حداقل 18 سال سن در زمان ارسال درخواست،

اقامت به طور مداوم در لوکزامبورگ برای حداقل 7 سال ،

رفتن به آزمون زبان عمومی به زبان لوکزامبورگی،

حضور در سه جلسه آموزش مدنی پایه،

مصاحبه عمومی.

هزینه زندگی در لوکزامبورگ تقریبا معقول می باشد. البته با توجه به بالا بودن یورو نسبت نسبت به ایران تقریبا بالا می باشد سالانه در حدود 10 تا 15 هزار یورو می باشد.

با این حال هزینه های تحصیل در این کشور سالانه حدود 2 هزار یورو و می توان گفت تقریبا رایگان است. چون دانشگاه ها در کشور لوکزامبورگ تازه تاسیس می باشند، پس نسبت به سایر کشورهای اتحادیه ی اروپا، از چندان سطح  بالایی برخوردار نیستند. از طرفی پس از تحصیل برای یافتن کار در این کشور نیاز است که فرد به زبان فرانسوی تسلط کافی داشته باشد و بنابراین تقاضا کنندگان  تحصیل در این کشور ابسیار کم هستند.

به هر حال به نظر می رسد با وجود تمامی این مراحل با توجه به اینکه امید به زندگی در لوکزامبورگ یکی از بالاترین نرخ  های ثبت شده در جهان می باشد ,  امید زندگی بهتر  , بهبود و بالا رفتن استاندارهای زندگی چندان دور از انتظار نمی باشد .

سازمان مهاجرتی آوات ( موسسه مهاجرتی لتس مایگریت ) با بهره مندی از برترین وکلای وبین المللی در خصوص امر مهاجرت به لوکزامبورگ آماده ارائه خدمات ویژه به شما عزیزان متقاضی خواهد بود.

همچنین سوالات خود را در زمینه مهاجرت به لوکرامبورگ در زیر همین مقاله برای ما مطرح نمایید و منتظر پاسخ کارشناسان آوات در اسرع وقت باشید.

  • آگوست 12, 2018
  • بازدید : 62
  • لوکزامبورگ,مهاجرت