مرکز تماس 02122038837 | 02122038935 | 02122038481 | 02122038131

ایمیل info@letsmigrate.org

مشاوره اولیه رایگان

اطلاعات بیشتر

خدمات بصورت کاملا تضمینی

اطلاعات بیشتر

انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اطلاعات بیشتر
انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اخذ اقامت در سریع ترین زمان

اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به نیوزیلند

مهاجرت به نیوزیلند

مشاوره و بررسی رایگان
مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی فرانسه

مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی فرانسه

مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی فرانسه
5 (100%) 8 votes

مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی فرانسه

در کشور فرانسه بیش از 23% بودجه ملی در سال به آموزش اختصاص می باید. بنا به دلایل کیفیت آموزشهای ارائه شده، مدارک اعطا شده و تحصیل رایگان مهاجرت تحصیلی به این کشور سالانه در حال افزایش است. زبان آموزشی در دوره های عالی این کشور انگلیسی و فرانسه است. یکی از کشورهایی که امکان تحصیل رایگان در آن وجود دارد فرانسه است. در این مقاله مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی فرانسه را مورد بررسی قرار دهیم.

حدوداً 200 میلیون نفر در سراسر دنیا به زبان فرانسوی صحبت می کنند، به همین دلیل آشنایی و تسلط به این زبان سفر به بیش از 47 کشور در 5 قاره جهان را برای شما امکان پذیر می سازد. قوانین اقامت در این کشور بدین گونه است که اگر فردی به صورت متوالی 7 سال در آن کشور باشد، می تواند اقامت دائم این سرزمین را بدست آورد. همچنین فرد همزمان با تحصیل در این کشور می تواند هفته ای 20 ساعت مشغول به کار شود، در صورت بیمه شدن فرد از طرف کارفرما در این مدت، فرد می تواند اقامت دائم خود را کسب کند. در ادامه این مقاله اطلاعاتی مختصر در رابطه با مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی فرانسه در اختیار متقاضیان تحصیل در این کشور قرار خواهد گرفت.

 

در چه صورتی ویزای تحصیلی مورد نیاز است؟

ضرورت نیاز به ویزای تحصیلی فرانسه به ملیت شما وابسته می باشد. در صورت دارا بودن ملیت اتحادیه اروپا از کشورهایی مثل سوئیس، نروژ، ایسلند یا لیختن اشتاین نیازی به ویزای تحصیلی نخواهید داشت. ساکنین این کشورها جهت ادامه تحصیل در فرانسه تنها به پاسپورت یا شناسنامه معتبر نیاز دارند. اما اگر ملیت شما از کشورهای اروپایی نباشد، جهت ادامه تحصیل در این سرزمین باید درخواست خود مبنی بر ویزای تحصیلی فرانسه را خواهید داشت. در کشور فرانسه چند نوع ویزا وجود دارد که نوع آن به میزان تحصیل شما در این سرزمین وابسته خواهد بود.

 

انواع ویزا و مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی فرانسه

ویزای شینگن دانشگاهی

اگر مطالعات یا تحصیل شما در این کشور کمتر از سه ماه باشد و پس از اتمام تحصیلات خود قصد ماندن در این کشور را نداشته باشید، باید درخواست خود را به دادگاه ارائه دهید، در این صورت ویزای شما به عنوان ویزای اقامت کوتاه یا شینگن شناخته می شود. ویزای شینگن دانشجویی رایگان است ولی قابل تمدید نخواهد بود.

ویزای تحصیلی فرانسه برای امتحانات ورودی

اگر قصد شرکت در یک یا چند آزمون ورودی در کشور فرانسه را داشته باشید، می توانید درخواست خود را برای دریافت این نوع ویزای تحصیلی ارائه کنید. این ویزای تحصیلی در کشور فرانسه رایگان است. در صورت قبولی در آزمون ورودی دانشگاه مورد نظر، و در صورت داشتن شرایط لازم می توانید برای دریافت ویزای یک ساله درخواست خود را ارائه دهید.

 

ویزای تحصیلی موقت و بلند مدت

ویزای تحصیلی دانشجویان بلند مدت است و اجازه تحصیل در این کشور را برای شش ماه به شما می دهد. برای دریافت این ویزا نیازی به ارائه درخواست ویزای اقامت به صورت جداگانه نخواهید داشت.

ویزای تحصیلی طولانی مدت

اگر قصد اقامت در فرانسه را برای بیش از شش ماه داشته باشید، باید ویزای اقامت طولانی مدت را درخواست کنید.این ویزا، مجوز قانونی برای اقامت شما در این سرزمین می باشد و اعتبار آن به مدت زمان تحصیل شما وابسته می باشد.

 

مراحل و مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی فرانسه

  • درافت نامه پذیرش از یکی از دانشگاه ها یا کالج های مشهور در فرانسه. این نامه باید شامل جزئیات کامل شما، جزئیات برنامه های آموزشی، تاریخ شروع و پایان تحصیل شما باشد.
  • باید ثابت کنید که تمکن مالی لازم برای زندگی در این کشور را دارید. این مبلغ باید ماهانه 615 یورو باشد که می توان آن را از طریق اظهارنامه بانکی، نامه ضمانت کننده، کسب اطلاع از بودجه وام، بورس تحصیلی یا کمک هزینه تحصیلی دریافت کرد.
  • دارا بودن بلیط برگشت با تاریخ مشخص
  • اثبات بیمه درمانی( باید حداقل 30000 یورو را تحت پوشش خود قرار دهد.

مزایای تحصیل در فرانسه

  • امکان تحصیل رایگان در دانشگاه های دولتی این کشور
  • امکان گرفتن تابعیت پس از شش سال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا برای شما وجود دارد.
  • می توانید در زمان تحصیل همسر و فرزندان خود را به این کشور ببرید.
  • بخشی از کرایه منزل شما توسط دولت فرانسه پرداخت می شود.
  • به این دلیل که ویزای شنگن دارید می توانید به تمام کشورهای اتحادیه اروپا سفر کنید.
  • می توانید همزمان با تحصیل در هفته 20 ساعت به کاری مشغول شوید.
  • پس از پایان تحصیلات می توانید برای خود در این کشور کار پیدا کنید.

مدارک مورد نیاز جهت ویزای تحصیلی فرانسه

  • ارائه مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی
  • ارائه کارنامه دروس در طول دوره تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی و ترجمه آن به زبان فرانسه
  • ارائه رزومه به همراه ترجمه آن به زبان فرانسوی
  • ارائه کپی آخرین مدرک تحصیلی به همراه ترجمه آن به فرانسوی
  • ارائه شرح کاملی از دوره های آموزشی گذرانده شده توسط شما
  • ارائه انگیزه نامه که هدف شما از تحصیل در این کشور را شرح دهد.
  • ارائه کپی شناسنامه و اصل شناسنامه فرد متقاضی
  • ارائه 6 قطعه عکس 3*4
  • دارا بودن گذرنامه معتبر
  • پرداخت هزینه های مربوط به پذیرش از یکی از دانشگاه های فرانسه
  • ارائه کپی آخرین مدرک تحصیلی به همراه ترجمه آن به فرانسوی
  • ارائه کپی ثبت نام یا پیش ثبت نام در یکی از دانشگاه های دولت فرانسه
  • کپی 5 صفحه اول گذرنامه متقاضی
  • ترجمه و تائید کارت پایان خدمت یا معافیت برای آقایان
  • ارائه مدرک زبان فرانسه به دانشگاه
  • اثبات تمکن مالی، باز کردن حساب بانکی در ایران با معادل ریالی

نکات مهم در رابطه با مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی فرانسه

  • فرم درخواست ویزای تحصیلی فرانسه باید به زبان فرانسه باشد و با استفاده از خودکار تکمیل شود.
  • در محل مشخص شده روی فرم ها باید دو قطعه عکس چسبانده یا منگنه شود.
  • تمامی مدارک مورد نیاز به جز فرمها و عکسها، باید در دو نسخه کپی شوند و در دو پوشه جدا نگاه داری شوند.
  • در زمان مراجعه به کنسولگری جهت مصاحبه باید اصل تمامی مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی فرانسه به همراه متقاضی باشد.
  • از تاریخ ترجمه بیشتر از سه ماه نگذشته باشد.
  • کپی فارسی تمامی نسخه های ترجمه شده به آن ها منگنه شوند.
  • تمامی مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی فرانسه که به زبان فارسی هستند باید به فرانسه ترجمه شوند و مورد تائید کنسولگری قرار بگیرند.
  • جولای 8, 2018
  • بازدید : 118
  • تحصیلی,فرانسه