مرکز تماس 02122038837 | 02122038935 | 02122038481 | 02122038131

ایمیل info@letsmigrate.org

مشاوره اولیه رایگان

اطلاعات بیشتر

خدمات بصورت کاملا تضمینی

اطلاعات بیشتر

انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اطلاعات بیشتر
انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اخذ اقامت در سریع ترین زمان

اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به نیوزیلند

مهاجرت به نیوزیلند

مشاوره و بررسی رایگان
مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در چین

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در چین

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در چین
Rate this post

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در چین

شرایط و مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در چین یکی از موضوعات قابل بحث میباشد که در این مقاله سعی بر این داشته ایم که در خصوص مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در چین اطلاعاتی را برایتان به اشتراک بگذاریم و امیدواریم مثمر ثمر واقع شود.

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در چین

موسسه حقوقی و بین المللی آوات ، در این مقاله سعی بر این دارد که تمامی اطلاعات لازم در جهت مهاجرت به چین و مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در چین را در اختیار متقاضیان عزیز قرار دهد .

مهاجرت تحصیلی به چین ، یکی از شیوه های مهاجرتی به صرفه و ایمنی می باشد که متقاضیان بسیاری خواهان                     مهاجرت از طریق تحصیل می باشند . امروزه بی شمار افرادی وجود دارند که قصد مهاجرت تحصیلی به چین و ارائه مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در چین ، برای تحصیل در دانشگاه های چین را دارند . ویزای تعلق گرفته متقاضیان به قصد تحصیل در چین ، به صورت کوتاه مدت و بلند مدت صادر می شود .

کوتاه مدت برای متقاضیانی می باشد که کمتر از شش ماه و کمتر از صد و هشتاد روز برای گذراندن دوره های کوتاه مدت  تحصیلی در چین می باشند و دوره های بلند مدت نیز برای متقاضیانی می باشند که به قصد تحصیل بلند مدت و بیش از شش ماه وارد کشور چین می شوند .

البته لازم به ذکر می باشد که متقاضیانی قصد اخذ ویزای بلند مدت چین را خواستار هستند ، می توانند بر اساس شش ماه وارد کشور چین شوند و تا پنج سال نیز به تمدید اقامت خود در چین اقدام کنند .

متقاضیانی که به قصد اخذ ویزای کوتاه مدت وارد کشور چین می شوند اجازه ی انجام کار به صورت تمام وقت                                 را ندارند .

بررسی موقعیت جغرافیایی و اقتصادی کشور چین از دید موسسه حقوقی و بین المللی آوات

کشور چین یک کشور آسیایی می باشد که پایتخت این کشور ، پکن و یکی از پرجمعیت ترین شهر های چین می باشد ، البته خود کشور چین نیز با تعداد جمعیت بالای چهارصد نفر جمعیت به عنوان یک از پر جمعیت ترین کشور های دنیا  شناخته شده است .

زبان رسمی مردم این کشور ماندارین و واحد پول رایج در بین مردم ، یوان می باشد .

جاده ابریشم در این کشور تاریخ دیرینه ای دارد و مردم این کشور ، پیشرفت جهانی خود را مدیون جاده ابریشم می باشند . در زمان های قدیم کالاهایی همچون ابریشم و ادویه از طریق جاده ابریشم جا به جا و به دست اروپاییان می رسید ، این جاده ابریشم در پیشرفت اقتصاد چین و رابطه چین با اروپاییان ، نقش مهمی را ایفا نموده است .

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در چین

  • تکمیل درخواست پذیرش از دانشگاه مد نظر در چین
  • ارائه رزومه تحصیلی مربوط به پذیرش در مقطع تحصیلی خاص خود به همراه ریز نمرات قبولی به صورت ترجمه شده به زبان چینی و یا انگلیسی و مورد تایید وزارت بهداشت و دادگشتری
  • ارائه اصل و کپی برابر اصل پاسپورت به صورت ترجمه شده
  • ارائه اصل و کپی برابر مدارک شناسایی به صورت ترجمه شده
  • ارائه عکس
  • ارائه گواهی تاییدیه تمکن مالی متقاضی در سال اول تحصیلی به صورت ترجمه شده

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی در چین

  • ارائه درخواست تکمیل شده برای اخذ ویزا
  • ارائه اصل و کپی برابر اصل پاسپورت
  • ارائه اصل و کپی برابر اصل مدارک شناسایی
  • ارائه فرم پذیرش تحصیلی در دانشگاه مورد نظر در چین
  • ارائه عکس
  • ارائه مدرک زبان
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
  • ارائه گواهی تاییدیه تمکن مالی از بانک معتبر و شناخته شده
  • ارائه گواهی سلامت جسمانی بیمه ای

لازم به ذکر می باشد متقاضیانی که قصد تحصیل پزشکی در چین را دارند باید یک دوره کارآموزی جهت آشنایی با مبحث پزشکی را نزد پزشک گذرانده باشند و به عنوان مدرک به کنسولگری چین در حین ارائه                                                           مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی چین ، به آفیسر کنسولگری چین  ارائه دهد .

البته این مدرک کارآموزی می تواند یک نامه ی پذیرش از دانشگاه پزشکی در کشور مبدا نیز باشد .

مدت زمان اداری برای صدور ویزای تحصیلی در چین ، پنج  تا شش ماه اداری می باشد ، اما باید شایان ذکر شد که متقاضیانی که قصد اقامت تحصیلی کمتر از صد و هشتاد روز را دارند ، نیازی به اخذ ویزای دانشجویی چین را نخواهند داشت .

متقاضیان تحصیل در چین می توانند با استفاده از نرم افزار های اینترنتی مانند CUCAS تمامی مدارک خود را دال بر پذیرش تحصیلی در چین ، به صورت اینترنتی ارئه دهند و از همین طریق می توانند ظرف سه تا پنج هفته از وضعیت خود در جهت تاییدیه مدارک ارسالی خود ، آگاه شوند .

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی کارشناسی در چین

  • ارائه اصل و کپی برابر اصل پاسپورت به صورت ترجمه شده به زبان انگلیسی و یا چینی
  • ارائه اصل و کپی برابر اصل مدارک شناسایی به صورت ترجمه شده به زبان انگلیسی و یا چینی
  • سن مناسب برای پذیرش تحصیلی کارشناسی در چین : هجده تا سی سال
  • ارائه اصل و کپی برابر اصل مدرک دیپلم و همراه با ریز نمرات قبولی به صورت ترجمه شده به صورت انگلیسی و یا چینی
  • ارائه مدرک زبان چینی و انگلیسی
  • تکمیل فرم درخواست پذیرش تحصیلی کارشناسی در چین

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی کارشناسی ارشد در چین

  • تکمیل فرم درخواست پذیرش تحصیلی کارشناسی ارشد در چین
  • ارائه اصل و کپی برابر اصل پاسپورت به صورت ترجمه شده
  • ارائه اصل و کپی برابر اصل مدارک شناسایی به صورت ترجمه شده
  • سن مناسب برای پذیرش تحصیلی کارشناسی ارشد در چین : تا چهل سال می باشد .
  • ارائه مدرک کارشناسی به همراه ریز نمرات قبولی به صورت ترجمه شده
  • ارائه مدرک زبان چینی و مدرک آیلتس بالای 5.5 و یا تافل 550

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی دکتری در چین

  • تکمیل فرم درخواست پذیرش تحصیلی دکتری در چین
  • ارائه اصل و کپی برابر اصل پاسپورت به صورت ترجمه شده
  • ارائه اصل و کپی برابر اصل مدارک شناسایی به صورت ترجمه شده
  • سن مناسب برای پذیرش تحصیلی دکتری در چین : تا چهل سال می باشد
  • ارائه مدرک کارشناسی ارشد و به همراه ریز نمرات قبولی به صورت ترجمه شده
  • ارائه مدرک زبان چینی و ارائه مدرک زبان آیلتس بالای 6

 

شما عزیزان میتوانید جهت اطلاعات بیشتر در خصوص مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی در چین از طریق شماره های درج شده در وبسایت با کارشناسان ما تماس بگیرید و درخواست مشاوره حضوری نمایید.

  • اکتبر 17, 2018
  • بازدید : 15
  • تحصیلی,چین