مرکز تماس 02122038837 | 02122038935 | 02122038481 | 02122038131

ایمیل info@letsmigrate.org

مشاوره اولیه رایگان

اطلاعات بیشتر

خدمات بصورت کاملا تضمینی

اطلاعات بیشتر

انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اطلاعات بیشتر
انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اخذ اقامت در سریع ترین زمان

اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به نیوزیلند

مهاجرت به نیوزیلند

مشاوره و بررسی رایگان
مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در کشور سوئد

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در کشور سوئد

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در کشور سوئد

 

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در کشور سوئد-ایا قصد مهاجرت به کشور سوئد را دارید ؟ ایا با شرایط و قوانین  اخذ ویزای کاری در کشور سوئد اشنایی دارید ؟ایا با موسسات کاریابی در کشور سوئد اشنایی دارید ؟ایا با حقو ق ها و مزایای کاری درادارات کشور سوئد اگاهی دارید ؟

ایا با هزینه ها ی زندگی در این کشور اشنایی دارید ؟ایا با مدارک لازم جهت اخذ ویزا کاری در کشور سو ئد اگاهی دارید ؟

 

به شما پیشنهاد می کنم با ما همراه باشید تا با مدارک لازم جهت اخذ ویزای کاری در کشور سوئد اگاهی پیدا کنید .

 

کشور سوئد کشوری می باشد با جمعیت 10 میلیونی . دین اکثریت مردمان کشور سوئد مسیحی می باشد .

زبان اصلی این کشور سوئدی می باشد .

واحد پول کشور سوئد کرون سوئد می باشد . یکی از پر جمعیت ترین شهر های کشور سوئد استکهلم می باشد این شهر علاوه بر جمعیت زیادی که در خود جای داده است پایتخت کشور سوئد نیز محسوب می شود .

سوئد کشوری می باشد واقع در شمال ارو پا که این کشور جزو کشور های اسکاندیناوی می باشد .

 

با توجه به اوضاع مکانی کشور سوئد این کشور از نظر موقعیت جغرافیایی و اب و هوایی یکی ازبهترین و مطلوب ترین اب و هوا ها را دارا می باشد .

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در کشور سوئد:

کشور سوئد یکی از کشور های شگفت انگیز دنیا از جهت مناظر زیبا می باشد . این کشور هر ساله میلیون ها توریست را در قلب خود برای بازدید از مناظر باور نکردنی در خود جای داده است .

شهر استکهلم نتها پایتخت می باشد بلکه مناظر بسیار شگفت انگیزی را در خود جای داده است . این کشور دارای سواحل و جنگل های بسیاری می باشد که همین امر کشور سو ئد را مطلوب و توریستی کرده است .

 

از شهر های مهم این کشور می توان به استکهلم / گوتنبرگ / مالمو / اوپسالا / سیگتونا  اشاره کرد .

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در کشور سوئد:

شما برای در یافت اجازه کار در کشور سوئد باید مدارک زیر را در اختیار داشته  باشید .

از جمله این مدارک می توان به گذر نامه معتبر یا همان پاسپورت اصلی / در امد کافی جهت اشتغال / کا رفرما ها اکثرا در سایت ها ی کاریابی اگهی هایی انتشار می دهند و شما به این طریق می توانید کار مورد نظر خود ر بیابید / تکمیل فرم اشتغال توسط کار فرمای انتخابی

 

شما برای اخذ ویزای کاری باید مراحل زیر را بگذرانید .

 شما برای در خواست اخذ ویزا باید به سفارتخانه کشور مقصد بروید و در خواست خود را جهت اخذ ویزا مطرح کنید .

از جمله مدارک لازم جهت در خواست ویزا

کپی از پاسپورت اصلی

نامه ی پیشنهاد کار از سوی کار فرما

رسید پرداخت هزینه ی در خواست

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در کشور سوئد:

اگر شما در کشور سو ئد می خواهید به مدت کوتاهی کار کنید و یزای شما به اندازه مدت زمان اتمام کارتان تاریخ انقضا دارد . حداکثر زمان انقضای ویزا برای کار دو سال می باشد .

 

مدارک لازم جهت اخذ اجازه کار در کشور سوئد

 

فرم در خواست برای ویزای کار در کشور سوئد

 

کپی از تمامی صفحات گذر نامه و هویت و اطلاعات شخصی شما

 

فرم در خواست کار که از سوی کار فرمای خود در یافت کرده اید که نشان دهد شما کار مورد نظر خود را در کشور سو ئد به طور قانونی پیدا کرده اید و از نظر پیدا کردن کار برای خود هیچ مشکلی ندارید .

هز ینه های دریافتی از شما برای اخذ ویزای کار

 

برای در اخذ و یزای کاری در کشور سوئد شما باید مبلغ 2000 را به حساب دولت این کشور واریز کنید .

 

در خواست ویزای کار برای تمامی افراد خانواده

 

هزینه هر فرد بالغ در خانواده جهت اخذ ویزای کار 1000 SEK می باشد .

 

هزینه هر کودک زیر 18 سال در خانواده جهت اخذ ویزای کار 500 SEK می باشد .

 

هزینه ی ویژه برای کار های خاص جهت اخذ ویزای کار 1000SEK می باشد .

 

می توان گفت کشور سوئد یکی از کشور های مطلو ب جهت کار می باشد برای این منظور شما باید تمامی مدارک لازمه را به سفارتخانه کشور سوئد در کشور خود ارسال کنید . و خود نیز باید در این مدت در سایت های کاریابی جهت اخذ کار تلاش کنید .

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در کشور سوئد:

شرایط ویزای کار در کشور سوئد

 

شما باید برای این منظور در سایت های کار یابی دنبال کار مورد نظرتان بگردید . کار فرما ها در کشور سوئد در سایت های کاریابی اگهی هایی انتشار می کنند این اگهی ها در ابتدا در خود کشور سوئد انتشار می شود به مدت 90 روز اگر فردی برای این کار پیدا نشد ای اگهی در کشور های جز و اتحادیه ارو پا انتشار می شود به مدت 90 روز اگر در کشور های اتحادیه ی اروپا فردی جهت متقاضی این کار پیدا نشد شما می توانید از سوی کشور خود اقدام به اخذ این کار کنید و متقاضی این کار شوید .

تمام هز ینه های مالیاتی کار مورد نظرتان به عهده ی خود شما می باشد و مبلغ مورد نظر را باید به دولت این کشور پر داخت کنید.  البته مبلغ مالیاتی بر اساس تعداد افراد موجود در خانواده خود که در کشور سوئد کار می کنند پرداخت می شود .

 تمام پروسه ی کاری شما جهت در خواست اخذ ویزای کار به مدت 2 الی 9 ماه انجام می شود .

شما می توانید بعد از اخذ ویزای کاری به مدت 2 الی 5 سال در کشور سوئد اقامت موقت داشته باشید. بعد از اتمام انقضای ویزای کار  شما باید برای در خواست اخذ ویزای  دائم کشور سوئد اقدام فرمایید . و اگر تمایلی به ماندن در این کشور ندارید باید به کشور خود باز گردید .

 

شما اگر از طریق تحصیل وارد کشور سوئد شوید شرایط بهتری را جهت اخذ کار دارید و راحت تر می توانید کار مورد نظر تان را پیدا کنید و شما می توانید همزمان با تحصیل خود کار نیز در این کشور انجام دهید . رشته های ای تی و کامپیوتر خیلی زود تر در این کشور کار پیدا می شود و به نفع شما می باشد .

 

 

به شما پیشنهاد می ششود در رابطه با تصمیم خود و مها جرت کاری به کشور سوئد حتما با یک وکیل حقوقی و مشاور مهاجرتی مشورتی داشته باشید .

 

 

          امیدوارم از این مقاله اطلاعات لازم را در جهت ارتقا اگاهی خود کسب کرده باشید .

  • سپتامبر 4, 2018
  • بازدید : 81
  • سوئد,کاری