متفرقه

رفع ریجکتی ویزای هلند

رفع ریجکتی ویزای هلند

در این مطلب می خواهیم فرآیند رفع ریجکتی ویزای هلند را بررسی کنیم. پس اگر مایلید در این مورد اطلاعاتی کسب کنید؛ با ما همراه باشید. هلند یکی از پیشرفته ترین کشورهای اروپایی است که مورد توجه مهاجران قرار دارد. بخش عمده ای از اقتصاد هلند متکی بر صادرات محصولات کشاورزی است. اقتصاد قوی هلند در کنار کیفیت بالای سیستم آموزشی باعث شده که افراد نگاه ویژه ای به این کشور داشته باشند. هلند از جاذبه های توریستی متعددی نیز برخوردار است. بنابراین عجیب نیست که ویزای این کشور متقاضیان نسبتاً زیادی داشته باشد.‌ اما متاسفانه در این بین گروهی موفق به دریافت ویزای هلند نمی شوند.

درخواست مجدد ویزا

بعد از رد شدن ویزا می توانید برای رفع ریجکتی یا درخواست مجدد اقدام کنید. توصیه می کنیم در صورتی برای رفع ریجکتی ویزای هلند درخواست دهید که حداقل 90 درصد مطمئن باشید که حق با شما است. در غیر این صورت فقط وقت و پول خود را هدر می دهید. در هر حال اگر می خواهید با نحوه رفع ریجکتی ویزای هلند آشنا شوید؛ این مطلب را بخوانید. ابتدا دلایل رد شدن ویزای هلند را بررسی می کنیم؛ سپس به پروسه اعتراض به ریجکت شدن ویزای هلند می پردازیم.

دلایل ریجکت ویزای هلند

هلند یکی از اعضای معاهده شینگن است. بنابراین برای ورود به هلند ملزم به اخذ ویزای شینگن هستید. ویزای شینگن هلند مجوز ورود شما به بیش از 30 کشور اروپایی است. اما بنابر دلایل مختلفی ممکن است که ویزای شما رد شود. در بین دلایل اصلی ریجکت ویزای شینگن هلند می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • نداشتن گواهی تمکن مالی
  • انتخاب نادرست نوع ویزا
  • پاسپورت نامعتبر یا ناسالم
  • نداشتن دلایل کافی برای ترک هلند بعد از اتمام اعتبار ویزا
  • مدارک و اطلاعات ناقص
  • اقامت بیش از اعتبار ویزا در سفرهای قبلی خود به هلند
  • داشتن سوسابقه
  • سعی در فریفتن سفارت
  • نداشتن برنامه سفر

پس برای پیشگیری از رد شدن ویزای هلند به نکات گفته شده توجه کنید. اما یکی از پرطرفدارترین ویزاهای هلند در ایران، ویزای تحصیلی است. پس قبل از پرداختن به بحث رفع ریجکتی ویزای هلند اجازه دهید که دلایل رد شدن ویزای تحصیلی هلند را بررسی کنیم.

دلایل ریجکت ویزای تحصیلی هلند

محبوبیت هلند محدود به زیبایی ها و استانداردهای بالای زندگی نیست.‌ کیفیت بالای سیستم آموزشی هلند نیز موردتوجه قرار دارد. دانشگاه های بین المللی هلند در ردیف بهترین دانشگاه های دنیا قرار گرفته اند. اگر شما هم متقاضی تحصیل در هلند هستید باید ویزای تحصیلی این کشور را دریافت کنید. برای موفقیت در این راه لازم است که از دلایل رد شدن ویزای تحصیلی هلند بپرهیزید. دلایل اصلی ریجکت ویزای تحصیلی هلند عبارتند از:

  • کامل نبودن مدارک
  • نداشتن توان مالی لازم برای تحصیل و زندگی در هلند
  • معتبر نبودن گواهی پذیرش تحصیلی
  • نداشتن مدرک زبان انگلیسی
  • نداشتن دلیل کافی برای انتخاب دانشگاه و رشته تحصیلی موردنظر
  • نداشتن پیشینه تحصیلی قابل قبول
  • نداشتن دلایل کافی برای برگشت به کشور بعد از اتمام اعتبار ویزا

در هر حال در صورتی که ویزای شما ریجکت شود می توانید برای رفع آن اقدام کنید. در بخش بعدی با نحوه رفع ریجکتی ویزای هلند آشنا می شویم‌.

نحوه رفع ریجکتی ویزای هلند

اگر سفارت هلند با درخواست شما موافق نباشد؛ نامه ای تحت عنوان نامه ریجکتی برای شما ارسال می کند. دلیل ریجکت ویزا در این نامه ذکر می شود. پس در قدم اول باید دلایل رد شدن ویزا را بررسی کنید. اگر تا حد زیادی اطمینان دارید که افسر سفارت اشتباه کرده است می توانید اعتراض کنید. از زمان دریافت نامه ریجکتی ۴ هفته وقت دارید که شکایت کنید. برای رفع ریجکتی ویزای هلند باید نامه ای تحت عنوان نامه امتناع یا تجدیدنظر را تنظیم و به وزارات دادگستری هلند بفرستید. نامه تجدیدنظر در ریجکت ویزای هلند باید شامل اطلاعاتی از قبیل اطلاعات شخصی، دلایل رد شدن ویزا، دلایل شما مبنی بر اینکه اشتباهی رخ داده، تاریخ ریجکت شدن ویزا و… باشد.

درخواست نامه تجدیدنظر

بعد از نگارش و پرینت نامه باید آن را امضا کنید. ضمیمه کردن نامه ریجکتی و مدارکی که ادعای شما را ثابت کنند نیز الزامی است. توجه داشته باشید که آدرس خود را نیز به صورت درست و دقیق در نامه ذکر کنید، زیرا در نهایت جواب تجدیدنظر به صورت کتبی برای شما پست خواهد شد. نامه تجدیدنظر در ریجکت ویزای هلند را باید به صورت یک یا دو صفحه ای و به یکی از زبان های هلندی، آلمانی، فرانسوی و یا انگلیسی بنویسید.

در هر حال توصیه می کنیم که در تنظیم نامه امتناع از مشاوران حقوقی خبره کمک بگیرید. بعد از نوشتن نامه باید شکایت خود را در وزارت دادگستری هلند پیگیری کنید. انجام این امر را می توانید به شخص دیگری نیز بسپارید. در بخش بعدی در این مورد بیشتر صحبت می کنیم.

اجازه به شخص دیگری برای رفع ریجکتی ویزای هلند

اگر نمی توانید یا نمی خواهید که شخصاً برای طرح شکایت اقدام کنید؛ این پروسه را می توانید به شخص دیگری محول نمایید. افراد زیر می توانند از طرف شما برای اعتراض به ریجکت ویزای هلند اقدام کنند:

  • سرپرست قانونی شما مانند پدر یا مادر
  • شخصی که به وی وکالت قانونی داده اید
  • یک وکیل قانونی
  • اسپانسر شما (در صورتی که برای گرفتن اقامت هلند دارای اسپانسر هستید)

در هر حال در صورتی که اعتراض شما پذیرفته شود می توانید وقت سفارت هلند را رزرو کرده و برای گرفتن ویزا دست به کار شوید. هنگام مراجعه به سفارت باید مدارک زیر را به همراه داشته باشید:

  • مدارک ضمیمه شده به درخواست
  • نامه ای که نشان می دهد با اعتراض شما موافقت شده است

اما احتمال رد شدن شکایت شما نیز وجود دارد. در این صورت ممکن است سوال کنید که تکلیف هزینه هایی که پرداخته اید چه می شود؟ در بخش بعدی به این سوال پاسخ می دهیم.

آیا هزینه ویزای هلند برگشت پذیر است؟

در صورتی که ویزای شما رد شود و پروسه رفع ریجکتی ویزای هلند نیز بی ثمر باشد؛ هیچ هزینه ای به شما عودت داده نمی شود. بنابراین در روند دریافت ویزا و رفع ریجکتی نهایت دقت را داشته باشید تا متحمل پرداخت هزینه های بیهوده نشوید. در هر حال اگر رفع ریجکتی ویزای هلند بی نتیجه ماند می توانید برای گرفتن ویزا از اول درخواست دهید. در بخش پایانی به این موضوع می پردازیم.

آیا ارائه درخواست مجدد برای گرفتن ویزای هلند امکان پذیر است؟

در صورتی که ویزای شما رد شود و رفع ریجکتی هم موثر نباشد؛ می توانید برای دریافت ویزا مجدداً اقدام کنید. 6 ماه بعد از رد شدن ویزا اجازه دارید که دوباره درخواست دهید. توجه داشته باشید که کشورهای شینگن اطلاعات خود را با هم به اشتراک می گذارند‌. پس گمان نکنید که اگر از طریق کشور دیگری اقدام کنید؛ شانس بیشتری دارید. برای دریافت ویزای شینگن هلند بهتر هست که نواقص و ایرادات وارده را برطرف کرده و مجدداً به سفارت هلند تقاضا دهید.

در پایان

در پایان امیدواریم که اطلاعات مفیدی در مورد رفع ریجکتی ویزای هلند ارائه کرده باشیم. در صورتی که ویزای شما هم رد شده است؛ برای رفع ریجکتی از مشاوران حقوقی توانمند کمک بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره می توانید همین حالا فرم ارزیابی مهاجرتی ما را تکمیل نمایید. همچنین می توانید از طریق شماره های درج شده در سایت با ما تماس بگیرید.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *