مرکز تماس 02122038837 | 02122038935 | 02122038481 | 02122038131

ایمیل info@letsmigrate.org

مشاوره اولیه رایگان

اطلاعات بیشتر

خدمات بصورت کاملا تضمینی

اطلاعات بیشتر

انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اطلاعات بیشتر
انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اخذ اقامت در سریع ترین زمان

اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به نیوزیلند

مهاجرت به نیوزیلند

مشاوره و بررسی رایگان
راهکارهای اخذ اقامت و شهروندی گرانادا

راهکارهای اخذ اقامت و شهروندی گرانادا

راهکارهای اخذ اقامت و شهروندی گرانادا : برنامه تابعیت از راه سرمایه گذاری گرانادا امنیت خانواده، سفر بدون روادید به بیش از 120 کشور جهان از جمله کشورهای عضو شنگن اروپا و آرامش خاطر معافیت از مالیات را برایتان به ارمغان خواهد آورد.

 

راهکارهای اخذ اقامت و شهروندی گرانادا

 

گزینه های سرمایه گذاری 

اگر می خواهید واجد شرایط برنامه تابعیت از راه سرمایه گذاری گرانادا شوید، دو گزینه پیش رو دارید:

 

اول) اهدای نقدی به صندوق ملی

برای یک خانواده 4 نفره

  1. اهدای نقدی 200,000 دلار
  2. به ازای هر وابسته اضافی 25,000 دلار

هزینه رسیدگی

  1. به ازای هر تقاضانامه 2,500 دلار
  2. برای افراد زیر 15 سال 500 دلار
  3. برای افراد بالای 15 سال 1,500 دلار
  4. تقاضانامه برای هر متقاضی 1,500 دلار
  5. هزینه بررسی سوء سابقه به ازای هر متقاضی 5,000 دلار

 

دوم) املاک

در گزینه ملک، حداقل مبلغ سرمایه گذاری برای شما و خانواده 350 هزار دلار است.

* سرمایه گذاری منوط به رعایت دوره نگهداری چهار (4) ساله می باشد.

برای یک خانواده 4 نفری

  1. سرمایه گذاری 350,000 دلار

هزینه های دولتی

  1. برای یک خانواده 4 نفره 50,000 دلار
  2. به ازای هر وابسته اضافی 25,000 دلار

هزینه های رسیدگی

  1. سوء پیشینه به ازای هر تقاضانامه 5,000 دلار
  2. تقاضا برای هر متقاضی 1,500 دلار
  3. هزینه بررسی سوء سابقه به ازای هر متقاضی 5,000 دلار
  4. برای افراد زیر 15 سال 500 دلار
  5. برای افراد بالای 15 سال 1,500 دلار

وابستگان

افراد 18 تا 26 ساله وابسته تلقی می شوند، مشروط بر آنکه به طور کامل به متقاضی اصلی وابسته باشد و به طور تمام وفت به تحصیلات عالی مشغول باشد.

افراد بالای 65 سال وابسته تلقی خواهند شد، مشروط بر آنکه به طور کامل به متقاضی اصلی وابسته باشد.

 

روند کاری

برای آغاز روند کاری، متقاضیان باید مدارک کامل را طبق زمان بندی زیر در اختیار شرکت قرار دهند:

  1. موسسه حقوقی مهاجرتی آوات کپی گذرنامه تان را برای تایید اولیه دولت بررسی خواهد کرد تا از رسیدگی سریع به درخواستتان مطمئن شوند.
  2. پیش پرداخت هزینه های کارشناسی برای آغاز و به جریان انداختن تقاضانامه دریافت می شود.
  3. موسسه حقوقی مهاجرتی آوات ضمن ارائه مشاوره، شما را در گرد آوری اسناد لازمی که در چک لیست آمده است یاری خواهد کرد.
  4. هنگام ارسال تقاضانامه، باید هزینه های بررسی سوء پیشینه پرداخت شود.
  5. گزارش بررسی سوء پیشینه صادر و برای تایید به دولت تسلیم می شود. سپس درباره تقاضای تابعیت شما تصمیم خواهد گرفت. پس از پذیرفته شدن درخواست، از شما دعوت خواهد شد که مبالغ تعیین شده برای سرمایه گذاری را پرداخت کنید.
  6. گواهینامه اعطای تابعیت به نام شما صادر می شود. گذرنامه یک هفته بعد از آن صادر خواهد شد.

 

هزینه های کارشناسی موسسه حقوقی مهاجرتی آوات، فرمهای تقاضانامه رسمی، گواهینامه تابعیت و گذرنامه، پیک و سایر مبالغ پرداختی تنها هزینه های مرتبط دیگر است. امکان استعلام دقیق با جزئیات کامل و بدون دریافت هیچگونه هزینه پنهانی هم وجود دارد.

* لطفا، توجه کنید که برنامه زمانی بالا تقریبی است و به ازای هر تقاضانامه، در موارد مختلف، متفاوت خواهد بود.

 

  • سفر بدون نیاز به ویزا به بیش از 120 کشور که کشورهای حوزه شنگن، انگلیس و چین را هم شامل می شوند.
  • فوریه 7, 2018
  • بازدید : 722
  • اقامت,راهکارهای شهروندی