مرکز تماس 02144493790 | 02144453273 | 02144477129 | 02146041967

ایمیل info@letsmigrate.org

مشاوره اولیه رایگان

اطلاعات بیشتر

خدمات بصورت کاملا تضمینی

اطلاعات بیشتر

انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اطلاعات بیشتر
انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اخذ اقامت در سریع ترین زمان

اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به نیوزیلند

مهاجرت به نیوزیلند

مشاوره و بررسی رایگان
راهکارهای اخذ اقامت و شهروندی دومینیکا: برنامه تابعیت اقتصادی دومینیکا برنامه ای قانونی است که به اتکای قانون و با ضمانت دولت، از سال 1991 اجرا می شود. پاسپورت دوم شما مادام العمر است

راهکارهای اخذ اقامت و شهروندی دومینیکا

راهکارهای اخذ اقامت و شهروندی دومینیکا : برنامه تابعیت اقتصادی دومینیکا برنامه ای قانونی است که به اتکای قانون و با ضمانت دولت، از سال ۱۹۹۱ اجرا می شود. پاسپورت دوم شما مادام العمر است و صرف نظر از تغییر مقامات یا خط مشی دولت، قابل لغو نخواهد بود.

راهکارهای اخذ اقامت و شهروندی دومینیکا

اول) اهدای نقدی

  1. یک متقاضی ۱۰۰,۰۰۰ یورو
  2. متقاضی اصلی و همسر ۱۷۵,۰۰۰ یورو
  3. متقاضی اصلی و همسر و دو فرزند زیر ۱۸ سال ۲۰۰,۰۰۰ یورو
  4. هر وابسته اضافی ۵۰,۰۰۰ یورو

دوم) خرید ملک 

حداقل ارزش ۲۲۰,۰۰۰ یورو

 

  • هزینه های دولتی
  1. متقاضی اصلی ۵۰,۰۰۰ یورو
  2. متقاضی اصلی، همسر و دو فرزند ۷۵,۰۰۰ یورو
  3. متقاضی اصلی، همسر و دو فرزند ۱۰۰,۰۰۰ یورو

 

  • بررسی پیشینه و سوء سابقه
  1. متقاضی اصلی ۷۵,۰۰۰ یورو
  2. همسر ۷,۵۰۰ یورو
  3. وابسته بالای ۱۶ سال ۴,۰۰۰ یورو
  4. به ازای هر تقاضانامه ۳,۰۰۰  یورو
  5. هزینه گواهینامه اعطای تابعیت(شامل حق تمبر) ۷۵۰ یورو
  • هزینه تسریع رسیدگی به گذرنامه: به ازای هر گذرنامه ۱,۲۰۰ یورو

* سوء پیشینه همه متقاضیان بالای ۱۶ سال باید بررسی شود.

 

وابستگان

  • افراد ۱۸ تا ۲۶ ساله وابسته تلقی می شوند، مشروط بر آنکه به طور کامل به متقاضی اصلی وابسته باشند و به طور تمام وقت به تحصیلات عالی مشغول باشند.
  • افراد بالای ۶۵ سال وابسته تلقی خواهند شد، مشروط بر آنکه به طور کامل به متقاضی اصلی وابسته باشند.

 

روند کاری

  1. موسسه حقوقی مهاجرتی آوات کپی گذرنامه تان را برای تایید اولیه دولت بررسی خواهد کرد تا از رسیدگی سریع به درخواستتان مطمئن شود.
  2. پیش پرداخت هزینه های کارشناسی برای آغاز و به جریان انداختن تقاضانامه دریافت می شود.
  3. موسسه حقوقی مهاجرتی آوات ضمن ارائه مشاوره، شما را در گردآوری اسناد لازمی که در چک لیست آمده است یاری خواهد کرد.
  4. هنگام ارسال تقاضانامه، باید هزینه های بررسی سوء پیشینه پرداخت شود.
  5. گزارش بررسی سوء پیشینه صادر و برای تایید به دولت تسلیم می شود. سپس دولت درباره تقاضای تابعیت شما تصمیم خواهد گرفت. پس از پذیرفته شدن درخواست، از شما دعوت خواهد شد که مبالغ تعیین شده برای سرمایه گذاری را پرداخت کنید.
  6. گواهینامه اعطای تابعیت به نام شما صادر می شود. گذرنامه یک هفته بعد از آن صادر خواهد شد.

هزینه های کارشناسی موسسه حقوقی مهاجرتی آوات، فرم های تقاضانامه رسمی، گواهینامه تابعیت و پاسپورت، پیک و سایر مبالغ پرداختی تنها هزینه های مرتبط دیگر است. امکان استعلام دقیق با جزئیات کامل و بدون دریافت هیچگونه هزینه پنهانی هم وجود دارد.

 *  لطفا، توجه کنید که برنامه زمانی بالا تقریبی است و به ازای هر تقاضانامه، در موارد مختلف، متفاوت خواهد بود.

 

  • سفر بدون نیاز به ویزا به بیش از ۱۲۰ کشور، که کشورهای حوزه شنگن و انگلیس هم می شوند.
  • بهمن ۱۸, ۱۳۹۶
  • بازدید : 312
  • راهکارهای شهروندی