مرکز تماس 02122038837 | 02122038935 | 02122038481 | 02122038131 | 02122039460

ایمیل info@letsmigrate.org

مشاوره اولیه رایگان

اطلاعات بیشتر

خدمات بصورت کاملا تضمینی

اطلاعات بیشتر

انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اطلاعات بیشتر
انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اخذ اقامت در سریع ترین زمان

اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به نیوزیلند

مهاجرت به نیوزیلند

مشاوره و بررسی رایگان
راهکارهای اخذ اقامت و تابعیت پرتغال

راهکارهای اخذ اقامت و تابعیت پرتغال

 

 

 

 

راهکارهای اخذ اقامت و تابعیت پرتغال

 

برنامه اقامت پرتغال، که یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا است، دسترسی آزاد به زندگی، کار، سفر و تحصیل را که شامل فرصت بهره مندی از نظام مراقبت های بهداشتی و حقوق مصرف کنندگان است، فراهم می کند.

گزینه های سرمایه گذاری

در اوایل سال 2015 به موجب قانون 2015/63 و فرمان قضایی 15-آ/2015 شرایط مورد نیاز برای گزینه های سرمایه گذاری تغییر کرده و موارد جدیدی نیز اضافه شده است.

 

سرمایه گذاری مسکن

  1. خرید یک دستگاه واحد مسکونی با حداقل سرمایه گذاری 500,000 یورویی.
  2. واحد مسکونی با قدمت 30 سال یا بیشتر واقع در مناطق طرح نوسازی و امکان خرید زمین به مساحت 1143 متر مربع تا 2332 متر مربع با تراکم 344 متر مربع موجود می باشد با سرمایه گذاری حداقل 350,000 یورویی.

در صورت سرمایه گذاری در مناطق کم جمعیت، مبلغ سرمایه گذاری می تواند تا 20% کاهش یابد.

 

هزینه های خرید:

  1. مالیات انتقال ملک 6%
  2. باطل کردن تمبر 0.8%
  3. قباله عمومی حدود 350 یورو
  4. هزینه ثبت ملک 255 یورو
  5. تحلیل و بررسی روند پروسه متقاضی اصلی 517.40 یورو
  6. تحلیل و بررسی روند پروسه خانواده 80.60 یورو

هزینه های مستمر در طول اقامت دائمی در اتحادیه اروپا (که به سازمان مهاجرت پرتغال پرداخت خواهد شد):

کارت اقامت دائم به ازای هر عضو حانواده:

  1. تحلیل و بررسی روند متقاضی اصلی 520.40 یورو
  2. تحلیل پروسه خانواده (برای هر عضو خانواده) 81.10 یورو
  3. جدید 5,202.60 یورو
  4. تجدید (12 تا 36 ماه) 2,601.30 یورو
  5. تجدید (36 تا 60 ماه) 2,601.30 یورو

کارت اقامت دائم 60 تا 84 ماه (اخذ تابعیت قبل از اتمام اعتبار) 2,568.80 یورو

مالیات سالانه مسکن – درصد ارزش ملک، با کاهش سالانه برای هر ملک 0.8%

 

روند کاری 

برای آغاز روند کاری، متقاضیان باید مدارک کامل را طبق زمان بندی زیر در اختیار شرکت قرار دهند:

  1. موسسه حقوقی مهاجرتی آوات پاسپورت شما را برای پیش تایید دولت، بررسی اولیه می نماید.
  2. موسسه حقوقی مهاجرتی آوات شما را در امر گرد آوری اسناد و مدارک مورد نظر راهنمایی می کند.
  3. تقاضانامه را برای تایید اولیه ارسال خواهد کرد.
  4. حساب بانکی باز کرده، ملک مورد نظر خریداری خواهد شد و با مسئول اداره مهاجرت ملاقات خواهد شد.
  5. کارت اقامت دائم اتحادیه اروپا را دریافت خواهیم کرد.

هزینه های کارشناسی موسسه حقوقی مهاجرتی آوات، فرم های تقاضا نامه رسمی، گواهینامه تابعیت و پاسپورت، پیک و سایر مبالغ پرداختی تنها هزینه های مرتبط است. امکان استعلام دقیق با جزئیات کامل و بدون دریافت هیچگونه هزینه پنهانی هم وجود دارد.

  • لطفا توجه کنید که برنامه زمانی بالا تقریبی است و به ازای هر تقاضانامه، در موارد مختلف، متفاوت خواهد بود.

 

* امکان سفر بدون نیاز به ویزا و یا امکان اقدام به گرفتن ویزا در فرودگاه به بیش از 170 کشور جهان

  • ژانویه 3, 2018
  • بازدید : 460
  • اقامت,پرتغال,راهکارهای شهروندی