مرکز تماس 02122038837 | 02122038935 | 02122038481 | 02122038131 | 02122039460

ایمیل info@letsmigrate.org

مشاوره اولیه رایگان

اطلاعات بیشتر

خدمات بصورت کاملا تضمینی

اطلاعات بیشتر

انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اطلاعات بیشتر
انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اخذ اقامت در سریع ترین زمان

اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به نیوزیلند

مهاجرت به نیوزیلند

مشاوره و بررسی رایگان
دوره های زبان انگلیسی در کشور انگلستان

دوره های زبان انگلیسی در کشور انگلستان

دوره های زبان انگلیسی در کشور انگلستان
Rate this post

دوره های زبان انگلیسی در کشور انگلستان

دوره های زبان انگلیسی در کشور انگلستان * شرایط ثبت نام و پذیرش در دوره های زبان انگلیسی در کشور انگلستان*مدارک مورد نیاز برای دوره های زبان انگلیسی در کشور انگلستان * یکی از راه های تحصیل در کشور انگلستان و مهاجرت و اقامت کشور انگلیس ، تحصیل دوره های زبان انگلیسی در کشور انگلستان میباشد که

در این مقاله و نوشته قصد داریم در خصوص  دوره های زبان انگلیسی در کشور  مطالب و اطلاعات مختصری را به اشتراک بگذاریم * امیدواریم اطلاعات فوق برای شما عزیزان متقاضی مهاجرت مثمــر ثــمر واقع باشد.

در ادامه میپردازیم به بحث دوره های زبان انگلیسی در کشور

دوره های زبان انگلیسی در کشور

اگر به دنبال کسب درآمد و راهکاری برای بدست آوردن ثروت و موفقیت اجتماعی در دنیای بیرون هستید بایستی یکی از گزینه هایی مانند زبان انگلیسی و یادگیری آن را انتخاب کنید.

امروزه فراگیری زبان انگلیسی کمک بسیار زیادی برای تجارب کاری،تحصیلی و غیره را برای شما در کشورهای اروپایی و یا جهانی کسب می کند.

کشور انگلستان جزو کشورهای رده ی اولی در آموختن و آموزش دادن زبان انگلیسی به متقاضیانی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند می باشد.

به طوری که طبق آمار نزدیک به 49.5 % از کسانی که قصد خواندن و یادگیری زبان انگلیسی را دارند وارد این کشور می شوند. این آمار یعنی جذب بالای مهاجرانی که قصد تحصیل و کسب مهارت های جهانی را از طریق آموختن و یادگیری زبان انگلیسی را دارند.کشور انگلستان به این مهم دست پیدا کرده و بیشتر از هر کشوری جاذبه های تحصیلی و آفرهای فراوانی را دارد.

 

اگر سرتاسر بریتانیا را بگردیم می توانیم دوره های زبانی را که در سطوح عالی و درجات حرفه ای است را برای تمام سنین پیدا کنیم.

در کشور انگلستان به خاطر اینکه تمام افرادی که در پیرامون شما زندگی می کنند به زبان انگلیسی صحبت می کنند شما راحت تر و آسان تر به زبان انگلیسی می توانید مسلط شوید زیرا شرایط و اطراف روی شما تاثیر زیادی می گذارد و حتی اطرافیان شما نیز در یادگیری زبان انگلیسی به شما کمک می کنند.

وقتی زبان انگلیسی را یاد بگیرید به راحتی با فرهنگ و تمدن مردم انگلیس آشنا می شوید و راحت تر و با خیال آسوده می توانید در این کشور به ادامه ی تحصیل و زندگی بپردازید.

زبان انگلیسی مهارتهای افراد را ارتقاع می دهد.

جالب است بدانید هر ساله بیش از 400000 هزار نفر برای شرکت در دوره های زبان انگلیسی به کشور انگلستان وارد می شوند و ازتحصیل و زندگی در این کشور استفاده می کنند و از اب و هوای بکر ان نیز لذت می برند.

زبان انگلیسی دوره های مختلف و متنوعی دارد

یادگیری برای تجارت و راه اندازی کسب و کار، دوره هایی برای نوجوانان و جوانان از سنین پایین و حتی آماده شدن برای دوره های تحصیلی در مقاطع مختلف دانشگاهی…

 

یادگیری زبان مزایای زیادی دارد

هم از نظر هزینه ای و هم از نظر زمانی

پرداخت هزینه های مناسب و در بعضی شرایط بسیار پایین نسبت به کشورهای دیگر.وقتی بخواهید زبان انگلیسی را در موسسات مختص این کار فرابگیرید دیگر احتیاجی به رفتن به کلاسهای خصوصی و گرفتن معلم خصوصی نیستید

پس با انجام این کار در صرف هزینه های اضافی به شما کمک می کند.

مدت دوره های زبان بسیار معقول است و شما می توانید از زمان خود به نحو احسنت استفاده کنید زیرا دوره های زبانی 3 ماهه است.

اگر مقداری دقت کنید می بینید که در ایران این دوره ها 1 سال به طول می انجامد.

یادگیری زبان انگلیسی این ممکن را برای شما فراهم می کند که بتوانید به درجات بالای شغلی و کسب درآمد برسید.

 

با یادگیری زبان انگلیسی به راحتی میتوانید در کشور انگلستان به تحصیل بپردازید و زودتر اقامت کشور انگلستان را دریافت کنید.

بعد از به دست آوردن اقامت کشور انگلستان اخذ اقامت کشورهای دیگر بسیار راحت تر و اسان تر میشود.

آموزش زبان انگلیسی در کشور انگلستان در تمام مقاطع و دوره های این زبان آموزش داده می شود.

 

شما به آسانی و با استفاده از تجارب استادان برجسته و کیفیت آموزشی زبان در کشور انگلستان می توانید در تمام مراحل مهارتی زبان انگلیسی را یاد بگیرید.

(Reading-writing-listening-Speaking)

 

مدارک مورد نیاز برای پذیرش دوره های زبانی در انگلستان

اعتبار 6 ماه پاسپورت متقاضی

دارا بودن مدرک زبان آیلتس با نمره 4 در تمامی مهارات

مانده حساب بانکی برای دوره های 1 ساله برابر با 50 میلیون تومان به مدت 30 به صورت ثابت در حساب بانکی شما بایستی بلوکه شده باشد.

تسویه حساب و پرداخت شهریه به حساب کالج قبل از صادر نمودن پذیرش

سابقه ی ویزای شنگن یا انگلستان

سند ملکی

بیمه

مدارک تحصیلی

شهریه های دوره زبان در انگلستان

در شهرها و نسبت به شرایط متفاوت است

1:نسبت به شهر منظوره

2:کالجی که در آن مشغول به تحصیل زبان انگلیسی هستید

3:مدت دوره نسبت به ساعت و چند هفته بودن آن

4:نوع دوره

به طور کلی می توان گفت شهریه ی 1 سال دوره های زبان انگلیسی از 3000 پوند تا بیشتر از 12000 هزار پوند است

خدمات زیادی از سمت کالج ها صورت می گیرد که شهریه های آن در شهرهای مختلف فرق می کند.

دوره های با کیفیت بالای آموزشی در طول 1 هفته و با 15 ساعت در هفته در کالج های دولتی و با سطح بالا هزینه ی 4000 تا 5500

متقاضیان ایرانی بهتر است دوره های 6 ماه را طی کنند برای یادگیری به صورت حرفه ای و کامل تر.(دوره های زبان به طور کلی 3 ماهه است)

 

هزینه ها برای دوره ها بایستی قبل از صادر شدن پذیرش و بعد از صادر شدن صورتحساب (invoice) به حساب کالج ریخته شود.

 

حالا شرایطی دیگر را می خواهیم مرور کنیم:

1- اگرمتقاضی موفق به اخذ ویزا نشود کالج مربوطه شهریه ی متقصی را با کسر کردن هزینه های اداری اولیه به وی باز می گرداند.(این هزینه ها در کالج ها متغیر است. بین 40 تا 120 پوند

2-عدم پرداخت:متقاضیانی که موفق به اخذ ویزا شوند هیچ مبلغی از سمت کالج مربوطه به عنوان شهریه انها اودت داده نخواهد شد.

3- در صورتی که متقاضی مدارک تقلبی را ارایه کرده باشد سفارت انگلستان مدارک را رد خواهد کرد و هیچ گونه مبلغی را بر نمیگرداند.

ویزای دوره زبان

2 نوع ویزا برای دوره های زبان وجود دارد(براساس نوع دوره،شرایط،مدت)

1-ویزای دانشجوی عمومی (GSV)

برای دوره های بیش از 6 ماه است.قابلیت تمدید در کشور انگلستان را دارد.پس پیمودن این دوره ی زبان متقضی می تواند برای دوره آکادمیک لیسانس یا فوق لیسانس اقدام کند و ویزای خود را تمدید کند.

مدرک آیلتس با حداقل نمره 4 از مهمترین شرایط اخذ ویزای GSV است

 

ویزای دیداری دانشجویی

این نوع ویزا 7 ماهه است تا 11 ماه بیشتر تمدید نمی شود و بعد از آن متقاضی باید کشور انگاستان (خاک بریتانیا را ترک کند)

این ویزا احتیاجی به پیش نیازهای زبانی و مدرک زبان ندارد ولی بیشتر برای دوره های تابستانی و برای دانش آموزان است.

و متقاضی اجازه ی گرفتن ویزا برای شخص ثالثی به عنوان همراه ندارد.

 

زبان انگلیسی در تمامی کشورهای دنیا بیش ترین مخاطب زبانی را دارد به طوری که رتبه ی اول بیش ترین افرادی که به زبان انگلیسی صحبت می کنند را به خود اختصاص داده است.وقتی زبان انگلیسی را به صورت ثلیث و راحت صحبت کنید با اعتماد به نفس بالاتری می توانید یک بیزینس من موفق شوید و در مسیرهای بزرگتری قدم بگذارید.

 

سخن پایانی

پیشنهاد میکنیم پیش از هرگونه اقدامی در خصوص امر مهاجرت حتما تحقیقات لازم را بعمل بیاورید … ویدیوهای مناسب در خصوص کشور مورد نظر خود حتما ببینید و از مشاوران عالی رتبه و بین المللی بهره مند شوید.

شما عزیزان میتوانید سوالات ذهنی خود را در زمینه  دوره های زبان انگلیسی در کشور انگلستان    در زیر همین مقاله برای ما مطرح نمایید تا کارشناسان ما در اسرع وقت نسبت به پاسخگویی شما اقدام نمایند.

همچنین جهت کسب اطلاعات بشتر در زمینه  دوره های زبان انگلیسی در کشور انگلستان  میتوانید از طریق شماره های وبسایت آوات با کارشناسان سازمان مهاجرتی آوات (موسسه مهاجرتی لتس مایگریت ) تماس گرفته و درخواست مشاوره حضوری دهید.

سازمان مهاجرتی آوات ( موسسه مهاجرتی لتس مایگریت ) با بهره مندی از برترین وکلا و مشاورین بین المللی آماده هرگونه خدمات مهاجرتی به شما عزیزان و همراهان گرامی خواهد بود.

به امید زندگی بهتر و جدید با آرامش خاطر .

 

 

  • آگوست 15, 2018
  • بازدید : 47
  • انگلستان,تحصیلی