مرکز تماس 02122038837 | 02122038935 | 02122038481 | 02122038131

ایمیل info@letsmigrate.org

مشاوره اولیه رایگان

اطلاعات بیشتر

خدمات بصورت کاملا تضمینی

اطلاعات بیشتر

انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اطلاعات بیشتر
انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اخذ اقامت در سریع ترین زمان

اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به نیوزیلند

مهاجرت به نیوزیلند

مشاوره و بررسی رایگان
تحصیل دکتری در پرتغال

تحصیل دکتری در پرتغال

تحصیل دکتری در پرتغال
5 (100%) 4 votes

تحصیل دکتری در پرتغال

تحصیل دکتری در پرتغال به مدت 3 یا 5 سال طول می کشد و این دوره شامل کارهای پژوهشی و عملی است. برنامه درسی این مقطع تحصیلی شامل دروس، امتحانات و تحقیق روی پایان نامه است. در پایان دوره تحصیلی دانشجویان باید از پایان نامه خود با کمک استاد راهنما دفاع کنند. افراد با سوابق تحصیلی عالی می توانند از بورسیه تحصیلی در دوره دکتری استفاده کنند، همچنین این دانشجویان علاوه بر تحصیل رایگان در این کشور از کمک هزینه های زندگی نیز بهره مند می شوند.

دانشگاه های موجود در کشور پرتغال تعدادی از دانشجویان خود را سالانه از میان متقاضیان بین المللی انتخاب می کنند. دانشگاه های این کشور در سطح جهانی شناخته شده و معتبر می باشند. دانشگاه لیسبون و پورتو در رتبه بندی دانشگاه های سراسر جهان رتبه ی کمتر از 300 را دارند. اخذ ویزای دانشجویی امکان ادامه تحصیل در دانشگاه های معتبر این کشور را با هزینه کم و شهریه پایین امکان پذیر می سازند. هزینه تحصیل و زندگی در این کشور در مقایسه با کشورهای اتحادیه اروپا کمتر است. ارزان ترین شهر در کشورها اروپایی لیسبون پایتخت این کشور است.

متقاضیان تحصیل دکتری در پرتغال در کنار تحصیل می توانند در هفته 30 ساعت به کار دانشجویی مشغول شوند، هزینه زندگی در پرتغال ماهانه حدوداً 600 یورو است. برای اخذ پذیرش تحصیل دکتری در پرتغال باید علاوه بر مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای دانشجویی، باید مدرکی ارائه دهند که بیانگر این امر باشد فرد از پشتوانه مالی برخوردار است، این پشتوانه مالی باید برابر هزینه یک سال زندگی در پرتغال باشد. دانشجویان بین المللی می توانند حین ادامه تحصیل پس از گذشت سه ماه از ویزای دانشجویی خود و اقامت در این کشور، برای همسر و فرزندان خود نیز ویزا بگیرند. در ادامه این مقاله با چند دانشگاه معتبر در کشور پرتغال که دوره های دکتری را ارائه می دهند آشنا می شویم.

 

مختصری درباره کشور پرتغال

یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و حوزه شنگن، پرتغال است. دارندگان ویزای دانشجویی می توانند به دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا آزادانه سفر کنند، آب و هوای این کشور متعادل، طبیعت آن زیبا و بکر، هزینه زندگی در آن پایین است، شهریه های تحصیلی ناچیز است، فرهنگ سازگار با مردم شرق و امنیت تحصیلی بالا از جمله مزایای تحصیل و زندگی در این کشور می باشند. زبان اکثر مردم در پرتغال، پرتغالی است که بسیار به زبان اسپانیایی نزدیک است. افرادی که به زبان انگلیسی تسلط دارند می توانند زبان پرتغالی را نیز متوجه شوند. از آنجا که تحصیل در این کشور دارای مزایای فراوانی است، تعداد متقاضیان تحصیل دکتری در پرتغال رو به افزایش است. در این مقاله قصد داریم شرایط تحصیل دکتری در پرتغال را مورد بررسی قرار دهیم.

زبان رسمی کشور پرتغال، پرتغالی است اما اکثر مردم در این کشور به زبان انگلیسی مسلط هستند و اکثر رشته های تحصیلی در مقطع دکتری به زبان انگلیسی ارائه می شوند. اگر قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های پرتغال که زبان آموزشی آن ها انگلیسی است را دارید، حتماً باید آیلتس با نمره 6.5 یا 7 و یا معادل آن در تافل را ارائه دهید.

 

دانشگاه دولتی بیرا در کشور پرتغال

دانشگاه بیرا یکی از دانشگاه های دولتی و معتبر در شهر کوویلها پرتغال است. از این دانشگاه تا مرکز ایالت کسدلو 30 دقیقه، شهر پورتو 3 ساعت و لیسبون 3 ساعت و نیم فاصله وجود دارد. این شهر در مناطق کوهستانی قرار دارد، این شهر دارای 4 فصل و هوای آن تابستانی و نسبتاً گرم است. بومیان این شهر اغلب به زبان پرتغالی صحبت می کنند و آشنایی چندانی با زبان انگلیسی ندارند. در دانشگاه و خوابگاه ها امکان برقراری رابطه به زبان انگلیسی وجود دارد. این دانشگاه پرتغالی در بین هزار دانشگاه برتر و اول در سراسر دنیا قرار دارد.

 

تحصیل دکتری در پرتغال در دانشگاه بیرا

دوره دکتری در این کشور به صورت پژوهشی، همراه با کارهای عملی و نگارش رساله برگزار می شود. برای تحصیل در مقطع دکتری در این دانشگاه نیازی به تسلط به زبان انگلیسی احساس نمی شود، اما دانشجو باید به زبان انگلیسی تسلط داشته باشد. طول این دوره حداکثر سه سال است. مدرک دکترایی که از این دانشگاه صادر می شود مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

دانشکده ها و دوره های آموزشی

علوم اجتماعی

  • اقتصاد
  • بازرگانی
  • جامعه شناسی
  • روانشناسی
  • علوم تربیتی
  • تربیت بدنی

علوم پایه

  • ریاضی
  • فیزیک
  • شیمی

فنی مهندسی

  • انفورماتیک
  • مهندسی نساجی
  • مهندسی الکترومکانیک
  • مهندسی عمران
  • معماری
  • مهندسی هوا_ فضا

هنر

  • ارتباطات
  • هنرهای زیبا
  • نقاشی

علوم بهداشتی

  • گرایشهای علوم پایه پزشکی

هزینه زندگی و تحصیل

هزینه زندگی دانشجویی در شهر کوویلها ماهانه 400 یورو است. شهریه سالانه دوره آموزشی در مقطع دکتری 1650 یورو است که می توان آن را به 4 بخش تقسیم بندی کرد. امکان گرفتن بورس بسیار ضعیف است.

 

مدارک مورد نیاز جهت پذیرش تحصیل دکتری در پرتغال در دانشگاه بیرا

ترجمه دانشنامه و کارنامه کارشناسی و کارشناسی ارشد به صورت رسمی، پروپوزال تحقیقاتی، توصیه نامه علمی از دو استاد، رزومه. این مدارک باید به زبان های پرتغالی، اسپانیایی یا انگلیسی مورد قبول باشند.

 

تحصیل دکتری در پرتغال در دانشگاه گردشگری الگرو

این دانشگاه نیز یکی از دانشگاه های دولتی و برتر در سراسر کشورهای اتحادیه اروپاست. این دانشگاه در جنوب پرتغال، در منطقه الگرو قرار دارد. این منطقه یکی از نقاط گردشگری اصلی کشور پرتغال است.

دانشکده ها و مدارس عالی دانشگاه الگرو

در این دانشگاه سه دانشکده، پنج مدرسه و دپارتمان تخصصی آموزشی وجود دارد:

  • دانشکده اقتصاد
  • دانشکده علوم و تکنولوژی
  • دانشکده علوم اجتماعی و انسانی
  • دپارتمان علوم پزشکی و زیست فناوری
  • موسسه مهندسی
  • مدرسه عالی سلامت
  • مدرسه عالی مدیریت گردشگری و مهمانپذیری
  • مدرسه عالی آموزش و ارتباطات

اگر قصد ادامه تحصیل دکتری در پرتغال را دارید باید وارد دانشکده اقتصاد این دانشگاه شوید.

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیل دکتری در پرتغال در دانشگاه الگرو

  • مدرک تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد به همراه ترجمه رسمی آن، اقرادی که مدرک تحصیلی آن ها به رشته های علوم مدیریت و اقتصاد ارتباطی ندارد، باید سوابق کاری و حرفه ای خود را ضمیمه کنند.
  • سوابق شغلی و تحصیلی کامل
  • کارنامه دروس کارشناسی ارشد به همراه ترجمه رسمی آن
  • اصل و کپی گذرنامه
  • توصیه نامه تحصیلی به زبان انگلیسی از یکی از استادها
  • گواهی اشتغال به تحصیل و وضعیت شغلی
  • کپی کارت ملی و شناسنامه
  • 6 قطعه عکس پرسنلی زمینه سفید
  • جولای 5, 2018
  • بازدید : 196
  • پرتغال,تحصیلی