مرکز تماس 02122038837 | 02122038935 | 02122038481 | 02122038131

ایمیل info@letsmigrate.org

مشاوره اولیه رایگان

اطلاعات بیشتر

خدمات بصورت کاملا تضمینی

اطلاعات بیشتر

انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اطلاعات بیشتر
انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اخذ اقامت در سریع ترین زمان

اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به نیوزیلند

مهاجرت به نیوزیلند

مشاوره و بررسی رایگان
اقامت پس از تحصیل در اسپانیا

اقامت پس از تحصیل در اسپانیا

اقامت پس از تحصیل در اسپانیا

                

اقامت پس از تحصیل در اسپانیا-مهاجرت به اسپانیا-ایا می خواهید به کشور اسپانیا مها جرت کنید ؟ ایا با قوانین تحصیل در کشور اسپانیا اشنایی دارید ؟ایا از چگونگی مدرک ها در اسپانیا اگاهی دارید ؟ ایا از شرایط اخذ اقامت از طریق تحصیل اگاهی دارید ؟ ایا با دانشگاه های معتبر این کشور اشنایی دارید ؟ ایا از هزینه های تحصیل در این کشور اگاهی دارید ؟

 

به شما پیشنهاد می کنم با ما همراه باشید تا با شرایط اقامت پس از تحصیل در اسپانیا

اشنایی پیدا کنید .

 

کشور اسپانیا در جنوب غربی اروپا واقع شده است

 این کشور از شبه جزیره ای به نام ایبریا تشکیل شده است . جالب است بدانید کشور پرتغال تنها کشور همسایه در این شبه جزیره می باشد

. زبان اصلی این کشور اسپانیایی می باشد . و زبان کاتالانی در شمال شرق این کشور کاربرد دارد و زبان گالیسین در شمال غربی این کشور کاربرد دارد .

 پایتخت این کشور که یکی از پر جمعیت ترین شهر های این کشور است مادرید می باشد

 .نوع حکومت این کشور پادشاهی می باشد . اکثریت مردمان این کشور مذهبشان مسیحی می باشد

اقامت پس از تحصیل در اسپا نیا

 . از پر جمعیت ترین شهر های این کشور می توان به والنسیا و سبیا / سارا گوسا / مالاگا / مورسیا اشاره کرد

اب و هوای این کشور به دلیل و جود سواحل متعدد و کوه ها یکی از بهترین و متنوع ترین اب و هوا ها در ارو پا شنا خته شده است .

 بالا ترین دما در این کشور به 47 در جه اشاره شده است و سرد ترین در جه این کشور به 32- اشاره شده است .

 

برای کسب اقامت پس از تحصیل در اسپانیا پس از تحصیل شما باید در مرحله اول کاری برای خود پیدا کنید

. پیدا کردن کار در کشور اسپانیا کمی سخت می باشد.برای اقامت پس از تحصیل در اسپا نیا روش های دیگری نیز و جود دارد مانند ازدواج با شهروند این کشور .

در این کشور بیش تر افراد باید اجازه کار دا شته باشند در غیر این صورت پیدا کردن کار در کشور اسپانیا رو یایی بیش نیست

برای کار درا ین کشور افراد باید سن قانونی 18 سال را پر کرده باشند . و افراد خوداشتغال باید 16 سال را پر کرده باشند

اقامت پس از تحصیل در اسپا نیا

 

. برای کار در اسپانیا لازم است به شما پیشنهاد کاری داده شود و به این صورت به شما اجازه کار داده شود . اجازه کار در کشور اسپانیا به مدت یکساله می باشد و شما می توانید به مدت پنج سال این مجوز را تمدید کنید و بعد از پنج سال در خواست اقامت دائم بدهید .

 

اقامت پس از تحصیل در اسپانیا با تبدیل ویزا  تحصیل به مجوز کار

مدارک در اختیار باید نشان دهد که شما دوران اموزشی و دانشگاهی خود را با موفقیت به پایان رسانده باشید و اسناد نشان دهد که شما هیچ کمک مالی و وامی از موسسات دولتی و خصوصی از قبیل بانک ها در دوران تحصیل خود دریافت نکرده اید

مدارک در اختیار نشان دهد هیچ سابقه کیفری در کشور اسپانیا و کشوری که قبلا اقامت داشته اید نداشته باشید

 شما باید یک امضا و پیشنهاد کاری از سوی کار فرمایی داشته باشید تا به شما اجازه و مجوز کار داده شود

در خواست کار فرما باید در تامین اجتماعی ثبت شود و مالیات ها پرداخته شود . کارفرمای انتخابی باید تمکن مالی داشته باشد تااز پس هزینه های شما بر بیاید . شما باید مدارک لازم جهت مهارت در کار تان را داشته باشید .  

 

اقامت پس از تحصیل در اسپانیا

 

مدارک مورد نیاز جهت در خواست مجوز کار

کپی تمامی اسناد مورد نیاز

کپی پاسپورت یا سند سفر و گواهی نیروی کار خارجی

مدارک مورد نیاز برای شناسی کارفرمای معتبر

در اختیار داشتن اسنادی که نشان دهد هویت شرکتی که می خواهید در ان کار کنید اصلی می باشد نه جعلی .

اگر کار فرمای شما یک کار فرمای حقوقی و دولتی می باشد که باید مدارک ذکر شدهدر زیر  را در اختیار داشته باشید

کپی  از شماره ثبت شرکت کار فرما

کپی از امضا درخواست کننده کار

بر سی هویت شما در کشور اسپانیا

برسی پرداخت تمام مالیات های شرکت کار فرما  برای سه سال گذشته

گزارش شرایط شغل فراهم شده برای شما

 

اگر شما بعد از تحصیل تان به مدت پنج سال در کشور اسپانیا اقامت داشته باشید می توانید در خواست اقامت دائم این کشور را بدهید .  اگر شما در یکی از 28 کشور جز اتحادیه ارو پا به مدت پنج سال اقامت داشته اید و دارای کارت ابی می باشد شما می توانید در کشور اسپانیا اقامت طولانی مدت در یافت کنید

. اجازه اقامت طولانی مدت به شما این امکان را می دهد که در کشور اسپانیا کار کنید و زندگی کنید به طور نامحدود . واز مذایای این کشور بر خوردار شوید .

شمااگر به مدت 10 سال به طور یکسره در این کشور زندگی کرده باشید می توانید در خواست ملیت اسپانیایی بدهید .و شما می توانید ملیت اسپانیایی را از رروش های دیگر نیز کسب کنید از جمله داشتن پدر و مادر اسپانیا یی یا داشتن همسر اسپانیایی .

شما برای اخذ اقامت پس از تحصیل در اسپا نیا باید کاملا به زبان اسپانیایی تسلط داشته باشید و مدرک تحصیلیتان را در اختیار داشته باشید در این صورت شما می توانید در خواست های کاری را قبول کنید و ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری ارتقا بدهید .

 

نام دانشگاه های معتبر در کشور اسپانیا

از جمله نام های دانشگاه های معتبر این کشور را می توان به دانشگاه بارسلونا/ دانشگاه پلی تکنیک کاتالونیا / دانشگاه کامپلوتنس / دانشگاه سویل/ دانشگاه گرانادا / دانشگاه المریا / دانشگاه کادیز / دانشگاه سالا مانکا / اشاره کرد.

اقامت پس از تحصیل در اسپانیا:

 

هزینه های تحصیل و زندگی در اسپانیا

هزینه های تحصیل در کشور اسپانیا در مقطع کارشناسی 3000 تا 5000 یورو متغیر می باشد . و هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد 2000 تا 3000 یورو متغیر می باشد . و هزینه تحصیل در مقطع دکتری در این کشور رایگان می باشد .

 

هزینه زندگی و اجاره خانه در این کشور

اجاره اپارتمان یک خوابه در شهر 29/541 یورو می باشد و اجاره خانه با همین شرایط در خارج از شهر 90/404 یورو می باشد .

 

حقوق های ماهیانه در این کشور

حقوق  ماهیانه در این کشور با کسراز مالیات حدود هزا ر تا هزار و پانصدیورو می باشد .

 

به شما پیشنهاد می شود در رابطه با تصمیم خود و مهاجرت به کشور اسپانیا حتما با یک وکیل حقوقی و مشاوره مهاجرتی مشورتی داشته باشید .

 

 

        امیدوارم از این مقاله اطلاعات لازم را در جهت ارتقا اگاهی خود کسب کرده باشید .

  • سپتامبر 4, 2018
  • بازدید : 67
  • اسپانیا,اقامت