مرکز تماس 02122038837 | 02122038935 | 02122038481 | 02122038131

ایمیل info@letsmigrate.org

مشاوره اولیه رایگان

اطلاعات بیشتر

خدمات بصورت کاملا تضمینی

اطلاعات بیشتر

انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اطلاعات بیشتر
انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اخذ اقامت در سریع ترین زمان

اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به نیوزیلند

مهاجرت به نیوزیلند

مشاوره و بررسی رایگان
اخذ اقامت تركيه

اخذ اقامت تركيه

اخذ اقامت تركيه
5 (100%) 4 votes

اخذ اقامت تركيه

شما مي توانيد از طريق اقامت توريستي، يا خريد خانه يا استخدام، متقاضي مناسبي براي اخذ اقامت تركيه باشيد. بيمه نامه، حساب بانكي، آدرس اقامتي مهم ترين مدارك لازم براي اخذ اقامت در تركيه هستند.

 

اخذ اقامت تركيه براي يك سال

شما با دريافت اخذ اقامت تركيه مي توانيد حساب بانكي افتتاح كنيد، خانه اي را اجاره و بنام خودتان، از خدمات آب ، برق ، گاز، تلفن همراه و تلفن شهري بهره مند شويد. در وهله اول بايد به مدت 5 سال در اين كشور به صورت موقت اقامت داشته باشيد كه اين چنين كاري را مي توان در قالب ويزاي كاري، ويزاي ازدواج و خريد ملك به انجام رساند، ولي به هنگام اخذ اقامت تركيه، نصف روزهاي اقامت موقت شما مدنظر گرفته مي شود.

ساده ترين روش اقامت براساس قانون جديد، يكسال است و مناسب توريست ها و كساني است كه به صورت موقتي وارد تركيه شده اند، اجازه كار و تحصيل در تركيه به مسافر داده نمي شود. البته بايد به واحدهاي اقتصادي غيررسمي براي پيدا كردن كار سري بزنيد يا اين كه كسب و كار خود را شروع نماييد، هيچ واحد اقتصادي نمي تواند شما را بيمه كند. زماني كه شروع به كار رسمي مي كنيد يا دوست داريد كه تحصيلات خود را شروع كنيد به طور يقين نوع اقامت شما نيز تغيير خواهد كرد. در اين زمان اقامت يكساله شما پايان مي پذيرد و مي توانيد از طريق ويزاي كار يا تحصيل، اقامت خود را تمديد نماييد و به طور رسمي مشغول به كار شويد.

براي اخذ اقامت تركيه، بايد در وهله اول وارد كشور تركيه شده و خواسته خود را به اداره مهاجرت مطرح كنيد. از آنجايي كه براي اين كار از شما مدارك درخواست مي شود، در زمان مقرر به همراه با مدرك به اداره مربوطه تشريف ببريد و كارهاي اداري خود را شروع كنيد.

پاسپورت، شناسنامه و 4 قطعه عكس، مهم ترين مدارك شما براي اخذ اقامت تركيه است.

 

اخذ اقامت تركيه از طريق سرمايه گذاري

زماني كه شركت خود را در تركيه به ثبت مي رسانيد و به مدت 5 سال مداوم فعاليت اقتصادي داريد مي توانيد به راحتي اقامت تركيه را دريافت كنيد. توجه كنيد كه براي اخذ اقامت تركيه بايد حداقل شركت شما به مدت 5 سال مداوم فعاليت اقتصادي داشته باشد.

و در روشي ديگر زماني كه به عنوان كارمند به مدت 5 سال مداوم در تركيه مشغول به كار باشيد، بعد از اين مدت، اقامت موقت شما به دائمي تبديل خواهد شد.

 

اخذ اقامت تركيه از طريق ازدواج

ازدواج با يك شهروند ترك و پايداري ازدواج در مدت 3 تا 5 سال به شما در اخذ اقامت تركيه كمك خواهد كرد. اين ازدواج نبايد صوري بوده و همچنين ازدواج با فرد پناهنده هيچ كمكي به شما براي اخذ اقامت نخواهد كرد.

پليس تركيه در مدت 3 تا 5 سال، نحوه ازدواج شما را بررسي مي كند و بعد از دريافت درست بودن آن، مدارك لازم جهت اقامت دائم را به شما اعطاء خواهد كرد.

 

اخذ اقامت تركيه از طريق استخدام

اخذ اقامت از طريق استخدام، يكي از بهترين روش هاست، در اين روش، يك شركت تركيه اي براساس تخصص و حرفه، شما را استخدام مي كند، البته همزمان با انجام اين كار نبايد يك فرد تركيه اي صاحب تخصص شما، بيكار باشد، بخاطر اين كه اولويت با اتباع تركيه اي است. البته شايد گمان كنيد كه در اين صورت ايرانيان به سختي مي تواند در تركيه استخدام شوند، ولي با اين اوصاف براساس مدارك و شواهد گذشته مشخص شده ايرانياني بوده اند علي رغم اين چنين مشكلاتي توانسته اند در شركت هاي تركيه اي استخدام شوند.

 

خريد ملك، روشي ديگر براي اخذ اقامت تركيه

خارجي ها با اين نوع اقامت مي توانند ملكي را در تركيه خريداري كنند، براساس قوانين جديد تركيه، خريداران ايراني مي توانند با طي مراحل اداري و مهاجرتي تركيه، ملك خود را خريداري كنند.

در اين نوع اقامت، ثبت شركت ضروري نيست، و قيمت ملك شما، به موازات نوسانات بازار، افزايش خواهد يافت.

 

ويزاي دانشجويي روشي براي اخذ اقامت تركيه

ارائه مدرك دانشگاهي در يكي از رشته هاي IELTS, TOEFL, ALES, TOMER, GRE براي اخذ ويزا دانشجويي لازم و ضروي است. بعد از اين مرحله، اداره مهاجرت تركيه به شما، اقامت يكساله مي دهد كه پس از پايان دوره مذكور مي توانيد اقامت خود را تمديد كنيد.

  • جولای 15, 2018
  • بازدید : 350
  • اقامت,ترکیه