مرکز تماس 02122038837 | 02122038935 | 02122038481 | 02122038131 | 02122039460

ایمیل info@letsmigrate.org

مشاوره اولیه رایگان

اطلاعات بیشتر

خدمات بصورت کاملا تضمینی

اطلاعات بیشتر

انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اطلاعات بیشتر
انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اخذ اقامت در سریع ترین زمان

اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به نیوزیلند

مهاجرت به نیوزیلند

مشاوره و بررسی رایگان

درباره موسسه مهاجرتی لتس مایگریت

سخنان کوتاه مدیر عامل محترم موسسه
letsmigrate

رضا جهانیان

مدیریت مجموعه مشاوره مهاجرت

با توجه به پیشرفت های چشم گیری که امروزه در امر ویزای تحصیلی ، ویزای کاری و مهاجرت مشاهده میکنیم و همچنین تنوع برنامه مهاجرتی که وجود دارد قائدتا نیاز به یک مشاور متخصص و یک وکیل مجرب مهاجرتی روز به روز بیشتر احساس میشود. از طرفی با وجود تعداد کثیری از شرکت ها و موسسات مختلف که در زمینه مهاجرت فعالیت میکنند تشخیص یک تیم و مجموعه ی متخصص که تمامی کارها را بصورت منظم پیگیری نماید در صورتی که نیازی به پیگیری روزانه فرد متقاضی نباشد، به امری دشوار تبدیل شده است. لذا ما بر آن شدیم تا با جمع آوری و به کار گیری افرادی متخصص و با تجربه که در گذشته تجربیات بسیاری در زمینه مهاجرت و اخذ انواع ویزاهای کشورهای مختلف را داشته اند مجموعه ای مدرن و تخصصی تشکیل دهیم تا هموطنان عزیزمان بتوانند با دسترسی به این افراد و کسب اطلاعات درست و مطمئن از علم این افراد متخصص که تماما دارای تجربه های بسیار پیشین در امر مهاجرت بوده اند بهره مند گشته و به اهداف خود در امر مهاجرت برسند. در مدت زمانی که شما پرونده خود را به وکلا و مشاوران ما برای پیگیری و انجام امور میسپارید با خیالی آسوده به زندگی روزمره خود بپردازید و وقتتان را صرف کارهای مهم تری که نیاز به انجام آنها توسط شخص خودتان دارد کنید.

خدمات موسسه مهاجرتی لتس مایگریت

بخشی از خدمات مهم ارایه شده در موسسه

اقامت با تمکن مالی

یکی از طرق اخذ اقامت برخی از کشورها سیستم اقامت از طریق تمکن مالی است که در این روش افرادی که درآمد و تمکن مالی بالایی دارند و اینکه در هر کشور، این مقدار بسته به شرایط متفاوت است، می توانند اقامت آن کشور را به عنوان یک شخصی که میتواند خودش را از لحاظ مالی حمایت کند را اخذ کنند. به این نوع اقامت خود حمایتی نیز میگویند.

ویزای جست و جوی کار

فرد متقاضی کار در خارج از کشور به عنوان یک شخص متقاضی کار و با قبول مسئولیت کاریابی یک ویزای کوتاه مدت اخذ میکند که بسته به کشورهای مختلف این ویزا مدت زمان مشخصی دارد و فرد متقاضی کار در این مدت میتواند به دنبال کار مورد نظر خود باشد و در صورتی که کار مورد نظر را یافت میتواند ویزای موقتی جستجوی کار خود را تغییر دهد و در پروسه اقامت قرار گیرد.

خرید بیزنس

یکی از راه هایی که برای مهاجرت و اخذ اقامت و تابعیت کشورهای دیگر وجود دارد خرید بیزنس هایی است که مدت هاست فعالیت خود را آغاز کرده و به سود دهی رسیده اند. در بسیاری از کشورهای پیشرفته بیزنس های این چنینی سهام خود را به فروش گذاشته و شما با خرید آن می توانید یک تیر و دو نشان بزنید.

ازدواج و نامزدی

در سیستم ازدواج و نامزدی در دست داشتن استاد و مدارکی دال بر وجود رابطه زوجیت بین طرفین ضروری است که برای این مورد در ازدواج می توان به سند ازدواج اشاره کرد. اما در نامزدی که به مراتب کار سخت تر است مواردی همچون عکس، نوشته، نامه و یا ارتباطاتی که در شبکه های مجازی داشته اند می تواند دلیلی برای اثبات این رابطه باشد.

بررسی شرایط شما و مشاوره به صورت رایگان

جهت بررسی شرایط خود برای مهاجرت، اخذ ویزای کاری، اخذ ویزای تحصیلی، ثبت شرکت ، سرمایه گذاری، اقامت از طریق خرید ملک و یا هرکدام از راههایی دیگر که برای مهاجرت مد نظر دارید هم اکنون میتوانید از طریق ارسال فرم درخواست مشاوره اقدام نمایید تا شرایط شما توسط تیم حقوقی ما مورد بررسی قرار گیرد. گروه مشاوره ای لتس مایگریت در سریع ترین زمان ممکن سوالات ارسالی شما را پاسخ خواهند داد.

فرم درخواست مشاوره رایگان

راهکار های شهروندی

بخشی از راهکار های ارائه شده
  • راهکارهای اخذ اقامت و شهروندی گرانادا

    راهکارهای اخذ اقامت و شهروندی گرانادا : برنامه تابعیت از راه سرمایه گذاری گرانادا امنیت خانواده، سفر بدون روادید به بیش از 120 کشور جهان از جمله کشورهای عضو شنگن اروپا و آرامش خاطر معافیت از مالیات را برایتان به ارمغان خواهد آورد.

     

    راهکارهای اخذ اقامت و شهروندی گرانادا

     

    گزینه های سرمایه گذاری 

    اگر می خواهید واجد شرایط برنامه تابعیت از راه سرمایه گذاری گرانادا شوید، دو گزینه پیش رو دارید:

     

    اول) اهدای نقدی به صندوق ملی

    برای یک خانواده 4 نفره

    1. اهدای نقدی 200,000 دلار
    2. به ازای هر وابسته اضافی 25,000 دلار

    هزینه رسیدگی

    1. به ازای هر تقاضانامه 2,500 دلار
    2. برای افراد زیر 15 سال 500 دلار
    3. برای افراد بالای 15 سال 1,500 دلار
    4. تقاضانامه برای هر متقاضی 1,500 دلار
    5. هزینه بررسی سوء سابقه به ازای هر متقاضی 5,000 دلار

     

    دوم) املاک

    در گزینه ملک، حداقل مبلغ سرمایه گذاری برای شما و خانواده 350 هزار دلار است.

    * سرمایه گذاری منوط به رعایت دوره نگهداری چهار (4) ساله می باشد.

    برای یک خانواده 4 نفری

    1. سرمایه گذاری 350,000 دلار

    هزینه های دولتی

    1. برای یک خانواده 4 نفره 50,000 دلار
    2. به ازای هر وابسته اضافی 25,000 دلار

    هزینه های رسیدگی

    1. سوء پیشینه به ازای هر تقاضانامه 5,000 دلار
    2. تقاضا برای هر متقاضی 1,500 دلار
    3. هزینه بررسی سوء سابقه به ازای هر متقاضی 5,000 دلار
    4. برای افراد زیر 15 سال 500 دلار
    5. برای افراد بالای 15 سال 1,500 دلار

    وابستگان

    افراد 18 تا 26 ساله وابسته تلقی می شوند، مشروط بر آنکه به طور کامل به متقاضی اصلی وابسته باشد و به طور تمام وفت به تحصیلات عالی مشغول باشد.

    افراد بالای 65 سال وابسته تلقی خواهند شد، مشروط بر آنکه به طور کامل به متقاضی اصلی وابسته باشد.

     

    روند کاری

    برای آغاز روند کاری، متقاضیان باید مدارک کامل را طبق زمان بندی زیر در اختیار شرکت قرار دهند:

    1. موسسه حقوقی مهاجرتی آوات کپی گذرنامه تان را برای تایید اولیه دولت بررسی خواهد کرد تا از رسیدگی سریع به درخواستتان مطمئن شوند.
    2. پیش پرداخت هزینه های کارشناسی برای آغاز و به جریان انداختن تقاضانامه دریافت می شود.
    3. موسسه حقوقی مهاجرتی آوات ضمن ارائه مشاوره، شما را در گرد آوری اسناد لازمی که در چک لیست آمده است یاری خواهد کرد.
    4. هنگام ارسال تقاضانامه، باید هزینه های بررسی سوء پیشینه پرداخت شود.
    5. گزارش بررسی سوء پیشینه صادر و برای تایید به دولت تسلیم می شود. سپس درباره تقاضای تابعیت شما تصمیم خواهد گرفت. پس از پذیرفته شدن درخواست، از شما دعوت خواهد شد که مبالغ تعیین شده برای سرمایه گذاری را پرداخت کنید.
    6. گواهینامه اعطای تابعیت به نام شما صادر می شود. گذرنامه یک هفته بعد از آن صادر خواهد شد.

     

    هزینه های کارشناسی موسسه حقوقی مهاجرتی آوات، فرمهای تقاضانامه رسمی، گواهینامه تابعیت و گذرنامه، پیک و سایر مبالغ پرداختی تنها هزینه های مرتبط دیگر است. امکان استعلام دقیق با جزئیات کامل و بدون دریافت هیچگونه هزینه پنهانی هم وجود دارد.

    * لطفا، توجه کنید که برنامه زمانی بالا تقریبی است و به ازای هر تقاضانامه، در موارد مختلف، متفاوت خواهد بود.

     

    • سفر بدون نیاز به ویزا به بیش از 120 کشور که کشورهای حوزه شنگن، انگلیس و چین را هم شامل می شوند.
    اطلاعات بیشتر
  • راهکارهای اخذ اقامت و تابعیت یونان

    راهکارهای اخذ اقامت و تابعیت یونان : یونان یکی از اعضای اتحادیه اروپاست. تضمین تابعیت از راه سرمایه گذاری یونان امنیت خانواده، سفر بی نیاز از ویزا، امکان تحصیل در اتحادیه اروپا و دسترسی بالاترین استانداردهای مراقبتهای سلامت و فرصت های تجاری را فراهم می آورد.

     

    راهکارهای اخذ اقامت و تابعیت یونان

     

    هزینه های سرمایه گذاری در املاک یونان

     

    – حداقل مبلغ سرمایه گذاری در املاک 250,000 دلار

     

    هزینه های اضافی

    1. مالیات انتقال سند ملک 3%
    2. مالیات انتقال ملک برای ملک نوساز 23%
    3. هزینه ثبت اسناد ملک 5%
    4. هزینه ثبت زمین 0.8%
    5. هزینه حقوقی برای خرید ملک 1%
    6. هزینه های حقوقی برای گرفتن اجازه اقامت 3,500 دلار
    7. اجازه اقامت از طرف دولت 500 دلار
    8. هزینه های ثبت 3,000 دلار

    اعطای مجوزهای اقامت منحصرا در حیطه صلاحدید دولت یونان است، اما عموما تقاضا برای اقامت تنها در صورتی رد خواهد شد که پس از بررسی سوء پیشینه مشخص شود که اظهارات متقاضی در فرم های تقاضانامه یا سایر اسناد ارسالی کذب بوده است، سوابق کیفری داشته است یا درباره فعالیت های مجرمانه او تحقیقاتی در جریان است، یا در فعالیت هایی دست داشته است (یا ادعا می شود دست داشته است) که به بدنامی یونان منجر می شود.

     

    روند کاری

    برای آغاز روند کاری، متقاضیان باید مدارک کامل را طبق زمان بندی زیر در اختیار شرکت قرار دهند:

    1. موسسه حقوقی مهاجرتی آوات کپی گذرنامه تان را برای تایید اولیه دولت بررسی خواهند کرد تا از رسیدگی سریع به درخواستتان مطمئن شوند. پیش پرداخت هزینه های کارشناسی برای شروع کارهای تقاضانامه پرداخت می شود. موسسه حقوقی مهاجرتی آوات، ضمن ارائه مشاوره، شما را در گرد آوری اسناد لازمی که در چک لیست آمده است یاری خواهد کرد.
    2. متقاضی باید از کشور مبدا خود درخواست روادید یونان و یا روادید نوع (س) شنگن و یا نوع (د) را بدهد تا بتواند ملکی در یونان خریداری کند.
    3. موسسه حقوقی مهاجرتی آوات راهنماییتان خواهد کرد تا ملکی را در یونان انتخاب کنید که کاملا با شرایط شما مطابقت داشته باشد، سپس آماده سازی مدارک خرید ملک را آغاز خواهد کرد تا در زمان در خواست اقامت ارائه شوند.
    4. متقاضی باید به یونان سفر کند تا پیش از تسلیم کردن تقاضانامه اقامت، گذرنامه اش را مهر کنند.
    5. موسسه حقوقی مهاجرتی آوات اسناد خرید ملک را برای انجام خرید آماده می کند. وجوه خرید ملک و مالیات آن انتقال داده می شود.
    6. سپس تقاضانامه به اداره مهاجرت تسلیم و در صورت تایید متقاضی و خانواده وی اجازه اقامت را دریافت می کند.

    هزینه های کارشناسی موسسه حقوقی مهاجرتی آوات، فرمهای تقاضانامه رسمی، گواهینامه تابعیت و گذرنامه، پیک و سایر مبالغ پرداختی تنها هزینه های مرتبط دیگر است. امکان استعلام دقیق با جزئیات کامل و بدون دریافت هیچگونه هزینه پنهانی هم وجود دارد.

    * لطفا، توجه کنید که برنامه زمانی بالا تقریبی است و به ازای هر تقاضانامه، در موارد مختلف، متفاوت خواهد بود.

     

    سفر بدون نیاز به ویزا به بیش از 170 کشور که کشورهای حوزه شنگن و انگلیس هم شامل می شوند.

    اطلاعات بیشتر
  • راهکارهای اخذ اقامت و تابعیت قبرس

    راهکارهای اخذ اقامت و تابعیت قبرس : قبرس دارای فرهنگی غنی و متنوع، آب و هوای مدیترانه ای و محیطی امن و با ثبات می باشد که برای تشکیل خانواده ایده آل است. همچنین محلی عالی برای تجارت و سفر است. سرمایه گذاران به گرفتن پاسپورت قبرس علاقه مندند. دلیل اصلی این است که در این کشور، قیمت ملک و مبنای مالیاتی پایین است.

    قبرس یکی از اعضای اتحادیه اروپا است و عضو فعال جامعه کشورهای مشترک المنافع بریتانیا نیز می باشد.

     

    راهکارهای اخذ اقامت و تابعیت قبرس

     

    سرمایه گذاری در قبرس

     

    هزینه

    برطبق مقررات صادره از قوانین ثبتی، متقاضیان کسب تابعیت قبرس می بایست مبلغ 2 میلیون یورو سرمایه گذاری نمایند:

     ملک (تجاری، مسکونی، پیش فروش) حداقل مبلغ 2,000,000 یورو

    متقاضی می تواند در ملک مسکونی یا تجاری سرمایه گذاری کند.

     

    روند کاری

    1. امضای قرارداد با شرکت و پرداخت 50% از هزینه شرکت.
      انتخاب ملک مورد نظر و امضای قرارداد رزرواسیون بعد از امضای فرم تابعیت در قبرس و یا در سفارت قبرس.
    2. موسسه حقوقی مهاجرتی آوات تمام مدارک خواسته شده از طرف دولت را آماده می کند. سپس با در نظر گرفتن تمام جوانب، شما را در انتخاب ملک مورد نظر همیاری می کند. قرارداد فروش را تنظیم و برای امضای طرفین آماده می کند و پس از امضاء در اداره ثبت قبرس به ثبت می رساند.
    3. گردآوری و پیگیری امور توسط شرکت. در این هفته متقاضی برای اقدام برای صدور کارت اقامت، سفری به قبرس خواهد داشت.
    4. پروسۀ بررسی و تایید مدارک برای گرفتن تابعیت 3 ماه طول خواهد کشید.
    5. طبق شرایط جدید از سپتامبر، 6 ماه بعد از تاریخ صدور اقامت دائم، متقاضیان میتوانند برای قسم خوردن و گرفتن پاسپورت کارت شناسایی به قبرس سفر کنند.

    هزینه های کارشناسی موسسه حقوقی مهاجرتی آوات، فرمهای تقاضانامه رسمی، گواهینامه تابعیت و پاسپورت، پیک و سایر مبالغ پرداختی تنها هزینه های مرتبط دیگر است. امکان استعلام دقیق با جزئیات کامل و بدون دریافت هیچگونه هزینه پنهانی هم وجود دارد.

    * لطفا، توجه کنید که برنامه زمانی بالا تقریبی است و به ازای هر تقاضانامه، در موارد مختلف، متفاوت خواهد بود.

     

    سفر بدون نیاز به ویزا و یا امکان اقدام به گرفتن ویزا در فرودگاه به بیش از 170 کشور که کشورهای حوزه شنگن ( اخذ ویزای شنگن) و انگلیس را هم شامل می شود.

    اطلاعات بیشتر
  • راهکارهای اخذ اقامت و شهروندی دومینیکا

    راهکارهای اخذ اقامت و شهروندی دومینیکا : برنامه تابعیت اقتصادی دومینیکا برنامه ای قانونی است که به اتکای قانون و با ضمانت دولت، از سال 1991 اجرا می شود. پاسپورت دوم شما مادام العمر است و صرف نظر از تغییر مقامات یا خط مشی دولت، قابل لغو نخواهد بود.

    راهکارهای اخذ اقامت و شهروندی دومینیکا

    اول) اهدای نقدی

    1. یک متقاضی 100,000 یورو
    2. متقاضی اصلی و همسر 175,000 یورو
    3. متقاضی اصلی و همسر و دو فرزند زیر 18 سال 200,000 یورو
    4. هر وابسته اضافی 50,000 یورو

    دوم) خرید ملک 

    حداقل ارزش 220,000 یورو

     

    • هزینه های دولتی
    1. متقاضی اصلی 50,000 یورو
    2. متقاضی اصلی، همسر و دو فرزند 75,000 یورو
    3. متقاضی اصلی، همسر و دو فرزند 100,000 یورو

     

    • بررسی پیشینه و سوء سابقه
    1. متقاضی اصلی 75,000 یورو
    2. همسر 7,500 یورو
    3. وابسته بالای 16 سال 4,000 یورو
    4. به ازای هر تقاضانامه 3,000  یورو
    5. هزینه گواهینامه اعطای تابعیت(شامل حق تمبر) 750 یورو
    • هزینه تسریع رسیدگی به گذرنامه: به ازای هر گذرنامه 1,200 یورو

    * سوء پیشینه همه متقاضیان بالای 16 سال باید بررسی شود.

     

    وابستگان

    • افراد 18 تا 26 ساله وابسته تلقی می شوند، مشروط بر آنکه به طور کامل به متقاضی اصلی وابسته باشند و به طور تمام وقت به تحصیلات عالی مشغول باشند.
    • افراد بالای 65 سال وابسته تلقی خواهند شد، مشروط بر آنکه به طور کامل به متقاضی اصلی وابسته باشند.

     

    روند کاری

    1. موسسه حقوقی مهاجرتی آوات کپی گذرنامه تان را برای تایید اولیه دولت بررسی خواهد کرد تا از رسیدگی سریع به درخواستتان مطمئن شود.
    2. پیش پرداخت هزینه های کارشناسی برای آغاز و به جریان انداختن تقاضانامه دریافت می شود.
    3. موسسه حقوقی مهاجرتی آوات ضمن ارائه مشاوره، شما را در گردآوری اسناد لازمی که در چک لیست آمده است یاری خواهد کرد.
    4. هنگام ارسال تقاضانامه، باید هزینه های بررسی سوء پیشینه پرداخت شود.
    5. گزارش بررسی سوء پیشینه صادر و برای تایید به دولت تسلیم می شود. سپس دولت درباره تقاضای تابعیت شما تصمیم خواهد گرفت. پس از پذیرفته شدن درخواست، از شما دعوت خواهد شد که مبالغ تعیین شده برای سرمایه گذاری را پرداخت کنید.
    6. گواهینامه اعطای تابعیت به نام شما صادر می شود. گذرنامه یک هفته بعد از آن صادر خواهد شد.

    هزینه های کارشناسی موسسه حقوقی مهاجرتی آوات، فرم های تقاضانامه رسمی، گواهینامه تابعیت و پاسپورت، پیک و سایر مبالغ پرداختی تنها هزینه های مرتبط دیگر است. امکان استعلام دقیق با جزئیات کامل و بدون دریافت هیچگونه هزینه پنهانی هم وجود دارد.

     *  لطفا، توجه کنید که برنامه زمانی بالا تقریبی است و به ازای هر تقاضانامه، در موارد مختلف، متفاوت خواهد بود.

     

    • سفر بدون نیاز به ویزا به بیش از 120 کشور، که کشورهای حوزه شنگن و انگلیس هم می شوند.
    اطلاعات بیشتر
  • راهکارهای اخذ اقامت و تابعیت سنت لوسیا

    قانون تابعیت از راه سرمایه گذاری سنت لوسیا، مصوب 2015، اجازه می دهد که افراد واجد شرایط و خانواده هایشان، به روش های زیر برای تابعیت درخواست بدهند.

    راهکارهای اخذ اقامت و تابعیت سنت لوسیا

    اول) خرید ملک حداقل به ارزش 300,000 یورو          

    هزینه های دولتی(برای ملک تایید شده)

    1. درخواست کننده اصلی 50,000 یورو
    2. وابستگی واجد شرایط زیر 18 سال 25,000 یورو

     

    دوم )اهدای نقدی به صندوق اقتصاد ملی

    1. یک متقاضی 100,000 یورو
    2. متقاضی اصلی و همسر 165,000 یورو
    3. متقاضی اصلی و 2 وابسته 190,000 یورو
    4. هر وابسته اضافی 25,000 یورو

     

    • دیگر هزینه ها

    بررسی پیشینه و سوء سابقه:

    1. متقاضی اصلی 7,500 یورو
    2. متقاضی اصلی و دو وابسته 5,000

     

    • هزینه های غیر قابل استرداد
    1. متقاضی اصلی 2,000 یورو
    2. به اعضای وابستگان واجد شزایط 1,000 یورو

    هزینه های کارشناسی موسسه حقوقی آوات، فرم های تقاضا نامه رسمی، گواهینامه تابعیت و گذرنامه، پیک و سایر مبالغ پرداختی تنها هزینه های مرتبط دیگر است. امکان استعلام دقیق با جزئیات کامل، بدون دریافت هیچگونه هزینه پنهانی هم وجود دارد.

     

    روند کار

    1. وکیل مهاجرت موسسه حقوقی آوات کپی گذرنامه تان را برای تایید اولیه دولت بررسی خواهد کرد تا از رسیدگی سریع به در خواست شما مطمئن شوند.
    2. پیش پرداخت هزینه های کارشناسی برای آغاز و به جریان انداختن تقاضانامه دریافت می شود.
    3. موسسه حقوقی مهاجرتی آوات با استفاده از وکلای مهاجرت متخصص، ضمن ارائه مشاوره، شما را در گرد آوری اسناد لازمی که در چک لیست آمده است یاری خواهد کرد.
    4. هنگام ارسال تقاضانامه، باید هزینه های بررسی سوء پیشینه پرداخت شود.
    5. گزارش سوء پیشینه صادر و برای تایید به دولت تسلیم می شود. سپس دولت درباره تقاضای تابعیت شما تصمیم خواهد گرفت. پس از پذیرفته شدن درخواست، از شما دعوت خواهد شد که مبالغ تعیین شده برای سرمایه گذاری را پرداخت کنید.
    6. گواهینامه اعطای تابعیت به نام شما صادر می شود. گذرنامه یک هفته بعد از آن صادر خواهد شد.
    • لطفا، توجه کنید که برنامه بالا تقریبی است و به ازای هر تقاضانامه، در موارد مختلف، متفاوت خواهد بود.

     

    * سفر بدون نیاز به ویزا به بیش از 120 کشور دنیا که کشورهای حوزه شنگن و انگلیس را هم شامل می شوند.

    اطلاعات بیشتر
  • راهکارهای اخذ اقامت و تابعیت پرتغال

     

     

     

     

    راهکارهای اخذ اقامت و تابعیت پرتغال

     

    برنامه اقامت پرتغال، که یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا است، دسترسی آزاد به زندگی، کار، سفر و تحصیل را که شامل فرصت بهره مندی از نظام مراقبت های بهداشتی و حقوق مصرف کنندگان است، فراهم می کند.

    گزینه های سرمایه گذاری

    در اوایل سال 2015 به موجب قانون 2015/63 و فرمان قضایی 15-آ/2015 شرایط مورد نیاز برای گزینه های سرمایه گذاری تغییر کرده و موارد جدیدی نیز اضافه شده است.

     

    سرمایه گذاری مسکن

    1. خرید یک دستگاه واحد مسکونی با حداقل سرمایه گذاری 500,000 یورویی.
    2. واحد مسکونی با قدمت 30 سال یا بیشتر واقع در مناطق طرح نوسازی و امکان خرید زمین به مساحت 1143 متر مربع تا 2332 متر مربع با تراکم 344 متر مربع موجود می باشد با سرمایه گذاری حداقل 350,000 یورویی.

    در صورت سرمایه گذاری در مناطق کم جمعیت، مبلغ سرمایه گذاری می تواند تا 20% کاهش یابد.

     

    هزینه های خرید:

    1. مالیات انتقال ملک 6%
    2. باطل کردن تمبر 0.8%
    3. قباله عمومی حدود 350 یورو
    4. هزینه ثبت ملک 255 یورو
    5. تحلیل و بررسی روند پروسه متقاضی اصلی 517.40 یورو
    6. تحلیل و بررسی روند پروسه خانواده 80.60 یورو

    هزینه های مستمر در طول اقامت دائمی در اتحادیه اروپا (که به سازمان مهاجرت پرتغال پرداخت خواهد شد):

    کارت اقامت دائم به ازای هر عضو حانواده:

    1. تحلیل و بررسی روند متقاضی اصلی 520.40 یورو
    2. تحلیل پروسه خانواده (برای هر عضو خانواده) 81.10 یورو
    3. جدید 5,202.60 یورو
    4. تجدید (12 تا 36 ماه) 2,601.30 یورو
    5. تجدید (36 تا 60 ماه) 2,601.30 یورو

    کارت اقامت دائم 60 تا 84 ماه (اخذ تابعیت قبل از اتمام اعتبار) 2,568.80 یورو

    مالیات سالانه مسکن – درصد ارزش ملک، با کاهش سالانه برای هر ملک 0.8%

     

    روند کاری 

    برای آغاز روند کاری، متقاضیان باید مدارک کامل را طبق زمان بندی زیر در اختیار شرکت قرار دهند:

    1. موسسه حقوقی مهاجرتی آوات پاسپورت شما را برای پیش تایید دولت، بررسی اولیه می نماید.
    2. موسسه حقوقی مهاجرتی آوات شما را در امر گرد آوری اسناد و مدارک مورد نظر راهنمایی می کند.
    3. تقاضانامه را برای تایید اولیه ارسال خواهد کرد.
    4. حساب بانکی باز کرده، ملک مورد نظر خریداری خواهد شد و با مسئول اداره مهاجرت ملاقات خواهد شد.
    5. کارت اقامت دائم اتحادیه اروپا را دریافت خواهیم کرد.

    هزینه های کارشناسی موسسه حقوقی مهاجرتی آوات، فرم های تقاضا نامه رسمی، گواهینامه تابعیت و پاسپورت، پیک و سایر مبالغ پرداختی تنها هزینه های مرتبط است. امکان استعلام دقیق با جزئیات کامل و بدون دریافت هیچگونه هزینه پنهانی هم وجود دارد.

    • لطفا توجه کنید که برنامه زمانی بالا تقریبی است و به ازای هر تقاضانامه، در موارد مختلف، متفاوت خواهد بود.

     

    * امکان سفر بدون نیاز به ویزا و یا امکان اقدام به گرفتن ویزا در فرودگاه به بیش از 170 کشور جهان

    اطلاعات بیشتر

پیشنهادات ویژه موسسه لتس مایگریت

بخشی از پیشنهاد های ارائه شده

درخواست مشاوره رایگان مهاجرت

متن

جهت بررسی شرایط خود برای مهاجرت، اخذ ویزای کاری، اخذ ویزای تحصیلی، ثبت شرکت ، سرمایه گذاری، اقامت از طریق خرید ملک و یا هرکدام از راههایی دیگر که برای مهاجرت مد نظر دارید هم اکنون میتوانید از طریق ارسال فرم درخواست مشاوره اقدام نمایید تا شرایط شما توسط تیم حقوقی ما مورد بررسی قرار گیرد. گروه مشاوره ای لتس مایگریت در سریع ترین زمان ممکن سوالات ارسالی شما را پاسخ خواهند داد.

ایمیل شما

نام شما

شماره تماس

عنوان پیام

متن پیام

جدیدترین مقالات

جدیدترین مقالات ما را دنبال نمایید

همکاران ما در امور مهاجرتی

برخی از همکاران ما که در امور مهاجرتی افتخار همکاری با آنان را داشته ایم