مرکز تماس 02122038837 | 02122038935 | 02122038481 | 02122038131 | 02122039460

ایمیل info@letsmigrate.org

مشاوره اولیه رایگان

اطلاعات بیشتر

خدمات بصورت کاملا تضمینی

اطلاعات بیشتر

انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اطلاعات بیشتر
انجام امور مهاجرتی توسط وکلای رسمی

اخذ اقامت در سریع ترین زمان

اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به نیوزیلند

مهاجرت به نیوزیلند

مشاوره و بررسی رایگان
راهکارهای اخذ اقامت و تابعیت سنت لوسیا

راهکارهای اخذ اقامت و تابعیت سنت لوسیا

قانون تابعیت از راه سرمایه گذاری سنت لوسیا، مصوب 2015، اجازه می دهد که افراد واجد شرایط و خانواده هایشان، به روش های زیر برای تابعیت درخواست بدهند.

راهکارهای اخذ اقامت و تابعیت سنت لوسیا

اول) خرید ملک حداقل به ارزش 300,000 یورو          

هزینه های دولتی(برای ملک تایید شده)

  1. درخواست کننده اصلی 50,000 یورو
  2. وابستگی واجد شرایط زیر 18 سال 25,000 یورو

 

دوم )اهدای نقدی به صندوق اقتصاد ملی

  1. یک متقاضی 100,000 یورو
  2. متقاضی اصلی و همسر 165,000 یورو
  3. متقاضی اصلی و 2 وابسته 190,000 یورو
  4. هر وابسته اضافی 25,000 یورو

 

  • دیگر هزینه ها

بررسی پیشینه و سوء سابقه:

  1. متقاضی اصلی 7,500 یورو
  2. متقاضی اصلی و دو وابسته 5,000

 

  • هزینه های غیر قابل استرداد
  1. متقاضی اصلی 2,000 یورو
  2. به اعضای وابستگان واجد شزایط 1,000 یورو

هزینه های کارشناسی موسسه حقوقی آوات، فرم های تقاضا نامه رسمی، گواهینامه تابعیت و گذرنامه، پیک و سایر مبالغ پرداختی تنها هزینه های مرتبط دیگر است. امکان استعلام دقیق با جزئیات کامل، بدون دریافت هیچگونه هزینه پنهانی هم وجود دارد.

 

روند کار

  1. وکیل مهاجرت موسسه حقوقی آوات کپی گذرنامه تان را برای تایید اولیه دولت بررسی خواهد کرد تا از رسیدگی سریع به در خواست شما مطمئن شوند.
  2. پیش پرداخت هزینه های کارشناسی برای آغاز و به جریان انداختن تقاضانامه دریافت می شود.
  3. موسسه حقوقی مهاجرتی آوات با استفاده از وکلای مهاجرت متخصص، ضمن ارائه مشاوره، شما را در گرد آوری اسناد لازمی که در چک لیست آمده است یاری خواهد کرد.
  4. هنگام ارسال تقاضانامه، باید هزینه های بررسی سوء پیشینه پرداخت شود.
  5. گزارش سوء پیشینه صادر و برای تایید به دولت تسلیم می شود. سپس دولت درباره تقاضای تابعیت شما تصمیم خواهد گرفت. پس از پذیرفته شدن درخواست، از شما دعوت خواهد شد که مبالغ تعیین شده برای سرمایه گذاری را پرداخت کنید.
  6. گواهینامه اعطای تابعیت به نام شما صادر می شود. گذرنامه یک هفته بعد از آن صادر خواهد شد.
  • لطفا، توجه کنید که برنامه بالا تقریبی است و به ازای هر تقاضانامه، در موارد مختلف، متفاوت خواهد بود.

 

* سفر بدون نیاز به ویزا به بیش از 120 کشور دنیا که کشورهای حوزه شنگن و انگلیس را هم شامل می شوند.

  • ژانویه 3, 2018
  • بازدید : 590
  • اقامت,راهکارهای شهروندی,سنت لوسیا