مرکز تماس 02144493790 | 02144453273 | 02144477129 | 02146041967

ایمیل info@letsmigrate.org

اخذ اقامت در سریع ترین زمان

اسلایدر نمونه یک

اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

اطلاعات بیشتر مهاجرت به نیوزیلند

مهاجرت به نیوزیلند

مشاوره و بررسی رایگان
سنت لوسیا

راهکارهای اخذ اقامت و تابعیت سنت لوسیا

قانون تابعیت از راه سرمایه گذاری سنت لوسیا، مصوب ۲۰۱۵، اجازه می دهد که افراد واجد شرایط و خانواده هایشان، به روش های زیر برای تابعیت درخواست بدهند.

 

اول) خرید ملک حداقل به ارزش ۳۰۰,۰۰۰ یورو          

هزینه های دولتی(برای ملک تایید شده)

  1. درخواست کننده اصلی ۵۰,۰۰۰ یورو
  2. وابستگی واجد شرایط زیر ۱۸ سال ۲۵,۰۰۰ یورو

 

دوم )اهدای نقدی به صندوق اقتصاد ملی

  1. یک متقاضی ۱۰۰,۰۰۰ یورو
  2. متقاضی اصلی و همسر ۱۶۵,۰۰۰ یورو
  3. متقاضی اصلی و ۲ وابسته ۱۹۰,۰۰۰ یورو
  4. هر وابسته اضافی ۲۵,۰۰۰ یورو

 

  • دیگر هزینه ها

بررسی پیشینه و سوء سابقه:

  1. متقاضی اصلی ۷,۵۰۰ یورو
  2. متقاضی اصلی و دو وابسته ۵,۰۰۰

 

  • هزینه های غیر قابل استرداد
  1. متقاضی اصلی ۲,۰۰۰ یورو
  2. به اعضای وابستگان واجد شزایط ۱,۰۰۰ یورو

هزینه های کارشناسی موسسه حقوقی آوات، فرم های تقاضا نامه رسمی، گواهینامه تابعیت و گذرنامه، پیک و سایر مبالغ پرداختی تنها هزینه های مرتبط دیگر است. امکان استعلام دقیق با جزئیات کامل، بدون دریافت هیچگونه هزینه پنهانی هم وجود دارد.

 

روند کار

  1. موسسه حقوقی مهاجرتی آوات کپی گذرنامه تان را برای تایید اولیه دولت بررسی خواهد کرد تا از رسیدگی سریع به در خواست شما مطمئن شوند.
  2. پیش پرداخت هزینه های کارشناسی برای آغاز و به جریان انداختن تقاضانامه دریافت می شود.
  3. موسسه حقوقی مهاجرتی آوات، ضمن ارائه مشاوره، شما را در گرد آوری اسناد لازمی که در چک لیست آمده است یاری خواهد کرد.
  4. هنگام ارسال تقاضانامه، باید هزینه های بررسی سوء پیشینه پرداخت شود.
  5. گزارش سوء پیشینه صادر و برای تایید به دولت تسلیم می شود. سپس دولت درباره تقاضای تابعیت شما تصمیم خواهد گرفت. پس از پذیرفته شدن درخواست، از شما دعوت خواهد شد که مبالغ تعیین شده برای سرمایه گذاری را پرداخت کنید.
  6. گواهینامه اعطای تابعیت به نام شما صادر می شود. گذرنامه یک هفته بعد از آن صادر خواهد شد.
  • لطفا، توجه کنید که برنامه بالا تقریبی است و به ازای هر تقاضانامه، در موارد مختلف، متفاوت خواهد بود.

 

* سفر بدون نیاز به ویزا به بیش از ۱۲۰ کشور دنیا که کشورهای حوزه شنگن و انگلیس را هم شامل می شوند.

  • دی ۱۳, ۱۳۹۶
  • بازدید : 22
  • راهکارهای شهروندی